Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik online platformon vagy közösségi térben lenne érdemes ismerkedni?
Teljesen tanácstalan vagyok ebben a kérdéskörben. Internetes ismerkedésre az Instát ajánlották, "való életbeli" ismerkedéshez pedig környékbeli kávézókat.
17 fiú

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:5-ös
Eddig én sem találkoztam idegbeteg, agybajosabb réteggel és emiatt tudom én is javasolni. Illetve a Yubo és a BeFriend nevű appokat tudom javasolni én is.
4-es

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Ma egyik lány lemarházott a középsuliban. Ez pontosan mit jelent? Van ilyen lánynál esélyem? Vagy hagyjam? F
Manapság mindenki azt hajtogatja, hogy váltogasd a partnereid, de én nem szeretném. Mindenki rámdobálja hogy beteg vagyok, mert 16 éves koromig nem vesztettem el a szüzességemet, de én nem is szeretném. Majd 24-25 éves korom körül szeretnék majd egy kapcsolatot, ahol...
Ezt mennyire veszitek komolyan? Ilyen esetben alapból kizárt, hogy megismerkedjetek vele vagy kicsit próbáljatok megismerni mielőtt teljesen leirnátok?
Na most először is tudom, hogy pont előttem volt egy hasonló kérdés, de azt egy fiú tette fel és szerettem volna én is az én verzióm, főleg, hogy nem nagyon kapott érdemleges válaszokat. Konkrétan úgy érzem mindenkinek megy az ismerkedés. Én valahogy valóságban nagyon...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!