Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Kéne segítség. Nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kéne segítség. Nektek mi jön be manapság?

Figyelt kérdés

Még nem volt komolyabb kapcsolatom, 1-2 próbálkozás amiből lett pár tali és kész. Nem vagyok nagy csajozós, szerényebb srác vagyok. (Abban bízom, hogy nem minden lánynak az jön be hányszor b@aszik be valaki, és hogy milyen szinü obey pulcsija van. ) Szóval arra kéne tipp, hogy hogyan tudnám elétni, hogy bejöjjek annak aki tetszik, úgy hogy a fent említett tulajdonságok helyett van eszem, stílusom, sportolok télen-nyáron, az életben magabiztos vagyok, és mindent megtennék érte?

16

2016. júl. 2. 13:39
 1/4 October15 ***** válasza:

Nem ez a kérdés hanem inkább az, hogy akkor mit csinálja ha ezeknek a tulajdonságoknak a fele csak szerinted igaz. :D

Amúgy köztudomású tény, hogy a csajok MINDANNYIAN pont UGYANAZT szeretik ezért ez a kérdés tök releváns.. és hatalmas "észt" sugall a feltevése.

2016. júl. 2. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:

"van eszem, stílusom, sportolok télen-nyáron, az életben magabiztos vagyok, és mindent megtennék érte"

HA ezek megvannak, akkor okés, de ha nem vonzódik hozzád, akkor nem vonzódik hozzád.. Ilyen egyszerű.. Keresel mást!

2016. júl. 2. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Az mind oké amit le írtál szerintem tök jó dolog :)

Nekem ami a gyengém az az izmos pasi.

2016. júl. 2. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mind tök jó dolog, amit leírtál. Én annyit tennék hozzá, hogy nekem a szerény, kedves, udvarias, melegszívű fiúk a gyengéim..:) Szóval csak légy kedves, és biztos észrevesz majd valami normális lány!:)
2016. júl. 3. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!