Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kéne segítség. Nektek mi jön be manapság?
Még nem volt komolyabb kapcsolatom, 1-2 próbálkozás amiből lett pár tali és kész. Nem vagyok nagy csajozós, szerényebb srác vagyok. (Abban bízom, hogy nem minden lánynak az jön be hányszor b@aszik be valaki, és hogy milyen szinü obey pulcsija van. ) Szóval arra kéne tipp, hogy hogyan tudnám elétni, hogy bejöjjek annak aki tetszik, úgy hogy a fent említett tulajdonságok helyett van eszem, stílusom, sportolok télen-nyáron, az életben magabiztos vagyok, és mindent megtennék érte?
16
Nem ez a kérdés hanem inkább az, hogy akkor mit csinálja ha ezeknek a tulajdonságoknak a fele csak szerinted igaz. :D
Amúgy köztudomású tény, hogy a csajok MINDANNYIAN pont UGYANAZT szeretik ezért ez a kérdés tök releváns.. és hatalmas "észt" sugall a feltevése.
"van eszem, stílusom, sportolok télen-nyáron, az életben magabiztos vagyok, és mindent megtennék érte"
HA ezek megvannak, akkor okés, de ha nem vonzódik hozzád, akkor nem vonzódik hozzád.. Ilyen egyszerű.. Keresel mást!
Az mind oké amit le írtál szerintem tök jó dolog :)
Nekem ami a gyengém az az izmos pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!