Mi a bronz vegyjele és rendszáma? Nem találom
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 16:11
1/3 anonim 

válasza:

válasza:A bronz egy ötvözet és nem kémiai elem. Nincs rendszáma.
2/3 anonim 

válasza:

válasza: 3/3 A kérdező kommentje:
jaj de hülye vagyok, bocs a kérdésér
2013. aug. 29. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
12cm hosszúságú mini ágyút milyen acélból csináljak? (ami jó nagy nyomást kibír)
A suliba már csináltam egyet, de az lágyacélból volt és minta is a tanárom, hogy ne tömjem tele, de azért ez sem piskóta. Szeretnék egy újat csinálni amit már egy kicsit jobban kidolgozok. Azt elfelejtettem leírni, hogy olyan anyag kéne amit esztergálni is lehet, én...
Alumínium, Réz, Bronz, és más fémeket milyen "tégelyben " kellene megolvasztani öntéshez?
Gyűrűk, szobrok ,és más kisebb tárgyak öntését tervezem ! Milyen anyagból kellene elkészítenem a tégelyt ,ha kovácstűzben szeretném elvégezni a fékem olvasztását ? Miből lehet olcsó "olvasztó tégelyt" készíteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!