Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A szexuális hormonokért mi a...

A szexuális hormonokért mi a felelős?

Figyelt kérdés
A nőkre értem!!!A férfiaknál egyértelmű!:)Az átok ex.-emmel kellene valamit csinálni,már az új családjában se bír magával!A gyerekem meg ezt látja!!!

2014. ápr. 12. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Amit a petefészek termel, asszem. Nem tom mi a neve.
2014. ápr. 12. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi van? Pontosan mi érdekel?

Biológiára vagy kíváncsi vagy csak csillapító gyógyfüvet akarsz az exed teájába keverni? Esetleg csak panaszkodni akarsz?

2014. ápr. 12. 22:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Valamit kezdeni kell vele,mert nagyon nem normális már!Az,hogy lenyomok,én vagy a férje egy sallert,azt a törvény bünteti!A férje meg túl bamba ahhoz,hogy ő észrevegye,csak hát a lányom meg ezt látja és azt hiszi ez a normális!Így ő is olyan lesz,mert ha nyanyunak szabad akkor,nekem miért ne?!Tényleg van ilyen hormon csillapító boszorkány tea?
2014. ápr. 12. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

1) Nincs.

2) Ha mégis volna, hogy adnád be neki?

3) Szerintem te túlságosan rá vagy fixálódva az exedre. Hagyd menni.

2014. ápr. 13. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

A rákos sejtekben folyamatos az osztódásért felelős jel. Ez a jel micsoda?

Ha a jel leáll normálisra áll vissza a sejt osztódás?

Az agy melyik része felelős a koncentrációért?

Melyik része aktiválódik ha koncentrálunk valamire vagy valahova?

SÜRGŐS! FONTOS! A mozgásért felelős agyból érkező elektromos impulzusok erőssége, sebessége és hogy milyen gyorsan érkeznek egymás után Mitől függ?...

Ha jól tudom akkor Az agyhullám frekvenciája függ az adott ponton az impulzusok erejétől és hogy milyen gyorsan terjednek. Akkor ilyen módon az izom összehúzásért felelős impulzusoknak is kell lennie ilyen frekvenciájának.

Egy adott agyi állapotban (pl. :agy alfa hullámokat bocsát ki) ha ekkor mozgunk akkor a mozgásért felelős impulzusok frekvenciája is alfa hullámú lesz?

Van egyáltalán a mozgásért felelős impulzusoknak frekvenciájuk? Ha igen akkor az mi szerint változik(ha az iménti feltételezésem téves)?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!