Kakukktojás13 kérdése:
Szabó Magda Abigél c. könyvének ki az elbeszélője?
Figyelt kérdés
Valaki írja meg kérem, fontos!!2014. máj. 13. 23:47
1/8 anonim válasza:
Úgy látom, még csak a kezebe sem vetted a könyvet!
3/8 anonim válasza:
Hármat tippelhetsz..olvasd már el az első mondatot talán..
4/8 A kérdező kommentje:
Elolvastam az első 6 fejezetet, de holnapra kell, úgy hogy már nem kezdek bele. Ha mégis tudná valaki, kérem írja meg.
2014. máj. 14. 14:32
5/8 anonim válasza:
S még mindig nem tudod? Te jó ég. Ez életed első könyve??
6/8 A kérdező kommentje:
Basszus.. nem, nem ez életem első könyve. De szerintem ez az oldal nem azért van, hogy engem ki ossz, hanem hogy segíts a másiknak. Úgy hogy ha valaki nem kiosztani szeretne, hanem segíteni, az írja meg a választ.Köszönöm.
2014. máj. 14. 19:08
7/8 anonim válasza:
Olvasd el az ELSÖ fejezetet, akkor meg tudod válaszolni a kérdésedet!
8/8 anonim válasza:
nos, régen olvastam, de emlékeim szerint az írónő az elbeszélője...ez tényleg ennyire nehéz, hogy ha egy regényt nem úgy írnak, hogy ez történt VELEM, meg hogy elmesélem, amit hallottam, hanem szimplán harmadik személyben van minden, akkor nyilván nincs külön elbeszélő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!