Igaz, hogy a honfoglaló türk nyelvű népek annyira rokonai a mai magyar populációnak mint kb. a hottentották vagy a bantuk?
8-as 9-es egy tanulatlan proligyerek (szakmelós), elhisz mindent ami elég fantasztikusan hangzik..
Nem szabad komolyan venni.
Itt van pontosan körbeírva a fajtája: [link]
11/11 A kérdező kommentje:
8-as 9-es egy tanulatlan proligyerek (szakmelós), elhisz mindent ami elég fantasztikusan hangzik..
--------------
Jól vahgy? Neekem úgy tűn, hogy az te vahgy, ahé itt elhisz, nem beszélsz magyarul. Már háromévesen is lehet észni, hogy a magyar indogermán és germán. Te hogy a nyelven beszélsz?
Nem nem rakom, hogy anat akarsz te itt mondani.
10/12 MDaniel98 ***** válasza:
8-as ezt mire alapozod?
------------
Hosszú, de folyton leírom, pontról pontra, csakhát folyton dúrgernek.
Beszélme a magyart, éshát Kirgen...
11/13 A kérdező kommentje:
Nem szabad komolyan venni.
Itt van pontosan körbeírva a fajtája: [link]
-----------
Káru, hogy kevered a szezont a fazonnal. És egy Árjára mond ilyet, egy Germagyarra egy fingár-kipcsák. Te libcsi, libertinek tűnsz sokkal jobban.
Ez a prolizás a libcsizmus elfedésje, ana benned vahn.
De roadt nagy, hogy nem látja!
Köszi a Dreisziger cikket. Hasznos volt.
1#-es voltam.
Nahát, reggel még magam sem gondoltam volna, hogy a "Tudományok" szekció ma úgy megnevettet, hogy folynak a könnyeim.
Ha tippelnem kellene én azt hiszem a 2. lehetőségre tippelnék.
Amúgy meg: "Aqila non captat muscas", nem?
Még mindig az #1-es
"Nem értem ennek a jelentőségét, mit szeretnél ezzel mondani? A kelták, a latin törzsek, görögök is keletről, azaz Ázsiából jöttek."
Nagyon nem egy időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!