Mik voltak az Orbán-korszak főbb jellemzői?

válasza:Tudományos tekintetben kicsit várni kellene még szerintem, legalább egy kormányciklust.
A kérdés jelenleg könnyen generálhat elfogult szidalmakat is, ezért nem korrekt szerintem. Miért ennyire sürgős egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Értem ezalatt akár a fogalmazáshoz való segítségen belül a konkrét témákat mert az nincs megszabva ! Csak nehogy olyat irjak pl audi a6 bemutatása aztan masfel oldal azzal megy el hogy az elso kocsi hogy jott letre ertitek.. danke. mondjuk ugy surgos hetfo a hatarido
Másik dolog: Jellemeze a vas használatának megjelenését megelőző korszakot a görög történelemben!
ilyen lapszélire gondoltam, beadandónak kellene és a küllemre is jár jegy, szeretnék valami kis díszítést keresni rá:3
Az én kislányom egy nagyon eleven, ingerkereső gyermek és most lesz 2 éves a napokban, nagyon fura nekem hogy már ilyeneket kérdez hogy "mi van ideírva" pl. autó oldalára. Hogy felismeri, hogy az egy betű. Meg a miért-korszak is tart nála már hónapok óta, amióta...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!