Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi történik a probiotikumban...

Mi történik a probiotikumban lévő baktériumokkal, ha lefagyasztják a probiotikumot?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy túlélik-e, esetleg fagyasztás után alkalmas-e még fogyasztásra a probiotikum?
2021. júl. 19. 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:
78%
Csökkenni fog az élő csíraszám. Hogy milyen mértékben (minimálisan vagy nagyon), az függ a körülményektől (pl. milyen médiumban, milyen hőmérsékletre, milyen gyorsan lett lefagyasztva a minta). Fogyasztásra alkalmas lesz a probiotikum, csak adott esetben nem fog használni, ha épp elpusztul a nagy része.
2021. júl. 19. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!