Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Elképzelhető hogy 5 év múlva...

Elképzelhető hogy 5 év múlva vissza fogjuk sírni a 40 fokos nyarakat?

Figyelt kérdés
ma 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugy erted hogy amikor _meg csak_ 40 fok volt a kanikulaban? Igen.
ma 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
A július közepére előrejelzett hőhullám állítólag 45 fokos lesz...
ma 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Az augusztusi meg ál_lítól_ag 55 fokos.😑

ma 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Ma is 42 fok volt, szóval a 45höz már nem kell sok.

ma 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Kevésnek tűnik, de fizikai oldalról igenis hatalmas különbség. Ez a jelenlegi 41-42 is már elég erősen maxra járatja a mi éghajlatunkat. Erre rátenni még 3-4 fokot... nem lehetetlen, ugyanakkor a legkevésbé sem valószínű, tényleg minden összetevőnek "tökéletesen" össze kell jönni egyszerre.
ma 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Melyik eghajlatunkat, azt amelyik 20-30 eve volt jellemzo? Na, annak ugy tunik elegge reszeltek.
ma 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Mire kérdez rá a pszichológus amikor filmekben rendszerint vagy a valóságban is nyomban elkezd sírni az illető?

Màrmint kitalálja a gondolatait és egyenesen rákérdez vagy, hogy váltsák ki ezt a rekciót az emberekből?

Ha valakivel rossz hírt közölnek és már közben is tudja hogy mit akar kihozni a szövegből az illető, akkor miért csak akkor kezd el sírni amikor az...

És miért könnyebülünk meg a sírástól?Én 3 napig depibe voltam aztán kiborultam,sírtam egy 5-10 percig és most sokkal jobb.

Hogyan lehet ok nélkül sírni? Van valami krém, amit a szem alá kell kenni?

a színészek mindig olyan élethűen sírnak.nekem most pedig síros hangulatom van,de nem jön rám,de ha egyszer elindul,akkor tudom,hogy menni fog:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!