Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen hal van a mostani Lidl...

Milyen hal van a mostani Lidl újság elején?

Figyelt kérdés
Egyáltalán ez tengeri vagy folyami hal lehet?
2011. márc. 30. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy lazac.
2011. márc. 30. 19:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, először nekem evidens lett volna, hogy valami magyarországi hal, de aztán én is lazacra tippeltem.
2011. márc. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Hogy jutnak be reggel a hírlap/újság kézbesítők a lépcsőházakba?

A postaláda a kaputelefonos ajtón belül van a legtöbb helyen. Nyilván nincs mindegyik lépcsőházhoz kulcsuk. De akkor hogyan jutnak be? Minden hajnalban randomba felkeltenek valakit az ott lakók közül, hogy "helló, megjöttem"?

Mi az új történelmi újság címe?

Nagyon remélem, hogy valaki tudja a nemrég megjelent új történelmi újság címét, ami a történelem mindennapjairól ír, és azt hiszem kéthetente vagy havonta jelenik meg, és több részből fog állni. Sajnos egyszer láttam TV-ben hirdetni, de már elfelejtettem a címét. Nagyon köszönöm, ha segít valaki!

Egy újság írja:a fény tulajdonságainak vizsgálatánál kiderült, hogy az anyag függ az emberi jelenléttől és tevékenységtől. A fényrészecskékkel kapcs....

Niels B, W. Heisenberg, M. Planck és más fizikusok kutatásai megmutatták, hogy az emberi jelenlétnek és észlelésnek is van energiaértéke, mely alakítja a fizikai világot.Ennek az állandó értéke finom egyensúlyt tart fenn a fizikai világban.Ezeknek a felfedezéseknek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!