Milyen hal van a mostani Lidl újság elején?
Kapcsolódó kérdések:
A postaláda a kaputelefonos ajtón belül van a legtöbb helyen. Nyilván nincs mindegyik lépcsőházhoz kulcsuk. De akkor hogyan jutnak be? Minden hajnalban randomba felkeltenek valakit az ott lakók közül, hogy "helló, megjöttem"?
Nagyon remélem, hogy valaki tudja a nemrég megjelent új történelmi újság címét, ami a történelem mindennapjairól ír, és azt hiszem kéthetente vagy havonta jelenik meg, és több részből fog állni. Sajnos egyszer láttam TV-ben hirdetni, de már elfelejtettem a címét. Nagyon köszönöm, ha segít valaki!
Niels B, W. Heisenberg, M. Planck és más fizikusok kutatásai megmutatták, hogy az emberi jelenlétnek és észlelésnek is van energiaértéke, mely alakítja a fizikai világot.Ennek az állandó értéke finom egyensúlyt tart fenn a fizikai világban.Ezeknek a felfedezéseknek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!