Létezhettek nagyon intelligens dinoszauruszok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Bennük volt a potenciál, hiszen vannak elég értelmes madarak (például hollófélék). De a körülményektől függött, hogy elindul-e egy faj az értelem fejlődésének útján, és hogy ezek megvoltak-e...
Ha találnak gyíkembert, akkor bizonyosan.
A tudósok szerint a Raptorok különböző fajtái igen okosak voltak.Meg szerintem is azok voltak. Azt mondják hogy a Troodon,Velociraptor,Achillobator,
Utahraptor,Deinonychus voltak a legokosabb fajok...Én személy szerint az Achillobatorra szavazok
Kapcsolódó kérdések:
Kérlek adjatok nekem bizonyítékokat mind a 2 mellet.
Egy elmélet szerint élhetett egy olyan dinoszaurusz faj, ami egy ősember szintjét érte el értelmileg, de az is kiveszett a meteor becspodásakor. Talán valamiféle primitív civilizációt is kiépített, csak 65 millió év alatt nem maradt belőle semmi. link:
Van egy elméletem, merre keressük az univerzumban az intelligens lényeket. Hogyan tudnám úgy publikálni azt, hogy az elméletem, az én nevemmel kerüljön a tudománytörténelembe(nem tudom, mennyire érthető ez így, hogy mit is szeretnék)?
Ha meghívják őket egy műsorba soha se hívnak meg evolúció elméletet pártoló biológusokat, az internetes videóknál a megjegyzéseket letiltják vagy csak ellenőrzés után jelenítik meg őket (ezt főleg az ÉRTEM teszi), könyveket írnak arról hogy mért nem igaz az evolúció de...
Ez a kérdés régóta foglalkoztat. Ezek a félig halevő dínók szinte minden kontinensen megéltek! Észak/Dél-Amerika,Európa,Afrika,Ázsia, és még Ausztráliában is éltek!!!! De kérdem én mitől pusztultak el ha egyszer ennyire elterjedtek voltak?Tömeges kihalás, pl egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!