Van valami módja ezen könyvek megszerzésének?
A náci birodalom, illetve a szovjetek biológia kísérleteket tartalmazó könyveit valami módon meglehet szerezni?
Feljegyzéseket belőle?
Bármi, ami az emberrel való kísérletezést érinti, és a II. világháború alatt zajlott érdekel.
Kérem értelmes válaszokat adjatok. Köszönöm!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A lövészet fizikai (komolyabb szintű) része illetve ballisztika érdekelne hasonlóan magas lehetőleg egyetemi szinten könyv formájában? Szorgalmi előadáshoz kellene szeptemberre. Köszönöm szépen.
Egy másik kategóriába már kiírtam ezt a kérdést, de sajnos még nem kaptam választ: A kémia számomra egy fontos tantárgy, ami érdekel, de nem megy úgy, ahogy szeretném (igaz, rosszul sem), és emiatt olyan könyveket keresek, amelyek segíthetnek a tanulásban, amelyek...
Sziasztok! Kicsit furán fog hangzani a kérdés. Vallásos vagyok a magam módján, de elfogadom meg érdekel az evolúció. Szóval, tudnátok nekem ajánlani olyan jó minőségű, hiteles könyvet ami világnézet semlegesen (tehát nem Dawkins írta) mutatja be az evolúciót,...
Orvosnak készülök és szeretnék kicsit olvasni róla azonban nem igen tudok jó címeket. Bármilyen témával kapcsolatban érdekelnek könyvek az orvoslásról mind magyarul és angolul. Esetleg kötelező művek a műfajban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!