Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Régen tényleg nem voltak...

Régen tényleg nem voltak forgószelek meg tornádók Magyarországon? Igaz, hogy a globális felmelegedés miatt vannak már itt is?

Figyelt kérdés

2014. márc. 8. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:
94%
Régen is voltak, csak nem volt internet, hogy mindenki kitárgyalja..
2014. márc. 9. 01:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Voltak régen is.

A legerősebb hazai tornádó, melyet

megfigyeltek és dokumentáltak, 1924-ben Biatorbágy és Vác között pusztított. Bia településen

450-ből 400 ház esett áldozatául az eseménynek.

2014. márc. 9. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Hogy viszonyul a Greenpeace a klímapolitikához, és a globális felmelegedéshez? Mivel ért egyet, mivel nem? Milyen módszereket talál ki a jövőkutatás...

Klímaváltozás: Jövendölés vagy tudomány? Ez egy szaknyelvi nyelvvizsgára vitt témám, ám néhány helyen(fenti kérdések), elég hiányosak az ismereteim,épp ezért várok segítséget nálam okosabbaktól, nagyon fontos lenne! :)

Ennek mi értelme van? Az ember miért teszi tönkre szándékosan a saját bolygóját?

Ezt a cikket nem rég láttam majd kimentem az udvarra és megdöbbenve láttam, hogy a még pár órával ezelőtt derült égboltot ellepte egy repülő raj és az általuk kibocsátott mérgező anyag amiről a cikkben is szó van. Csináltam is pár képet én is: Egészen eddig...

Szerintetek tényleg van globális felmelegedés, vagy (. )?

Szerintetek tényleg van globális felmelegedés, vagy természetes klímaváltozás, vagy csak túlreagálják, hogy ilyen eső, ilyen hó, meg ilyen hideg, olyan szárazság és ezek mindig is voltak, csak most mindenhol ezt halljuk??

A CO2 szénből és oxigénből áll. Nem tudnak olyan eszközt készíteni ami ebből a gázból kinyeri mind2 -t? Megoldódna a globális felmelegedés, olcsobban...

Szögezzük le, hogy sík hülye vagy kémiából soha nem tanultam, csak érdekel hogy létrehozható e egy ilyen gép, vagy valami okból kifolyólag teljes mértékben lehetetlen.

Írnátok egy olyan max 1-2 perces videót linkelni (animáció is jó) ami arról szól hogy a globális felmelegedés miatt mi lesz majd 50-100 év múlva (esetleg 200)?

Pl. mi volt 500 évvel ezelőtt mi van most és mi lesz 100 év múlva a Földdel meg ezzel az egésszel. A válaszokat előre is köszi.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!