11 éves lánynak mit vegyek ajándékba?
Figyelt kérdés
Mi menő most ebben a korosztályban? Mit szeretnek?
Sose tudja megmondani mit szeretne. Nem nagyon vannak barátai, fiúk érdeklik. Olvasni nem szeret, maximum mangákat, de azt is lassan. Számítógépet korlátozzák neki. Ékszereket, sminket nem engedi az iskolai házi rend. Menő ruhákat szeretne, de nem tudom nagyon melyik üzletben van a méretében olyan, ezt megkérdezem esetleg, de vintedről vásárolnak inkább.
Élmény ajándékon is gondolkodtam, csak itt nincs a környéken nagyon semmi, szülei nem viszik messzebbre.
júl. 29. 17:11
5/9 Flagstaff 

válasza:

válasza:Ha vagytok olyan viszonyban, adj neki egy napot, amikor elviszed vásárolni valahova. Kamerán meg tudod mutatni az anyjának is, amit vesztek, hogy beleegyezzen, mert azért a 11 éves még elég kicsi (bár ő nyilván nem úgy érzi). De valami klassz felsőt esetleg vehetsz, ott nem olyan nehéz eltalálni a méretet. Vagy valami menő táskát, kitűzőt, tolltartót, tollat, noteszt, füzettartót, vagy a jó ég tudja, mit, amit el tud vinni iskolába is. Mangamintás uzsisdobozt. A Miniso meg a Yoyoso árul ilyen cuccokat, de akár Temuról is rendelhetsz. Vagy ha "pepecselősebb", akkor ekkorának már akár valamilyen számkifestő, gyémántkifestő vagy felnőttkifestő, esetleg más kreatív cucc is mehet - horgolós szett, gyöngyfűzés vagy valami "csajosabb" lego. Tiniknek való bőrápoló cuccok.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:5, 6 szánalmas, hogy alt accounttal dicséred a saját válaszaidat xD
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Nos, nekem egy regisztrációm van és én írtam azt a számomra ismeretlen valaszadonak, hogy tökéletes. A paranoia szörnyű dolog ám.
9/9 Flagstaff 

válasza:

válasza:Szegény 7-es, neked milyen életed lehet, hogy ez egyáltalán eszedbe jutott? Szerintem te is fogj inkább egy felnőtt kifestőt meg egy doboz ceruzát, és meditálj egy sort, mert valami nagyon nincs rendben a fejedben. (5-ös vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Milyen drónt érdemes 11 éves fiúnak venni ajándékba?
Max 60 ezerig?
11 éves Fiúnak mit vegyek ajándékba?
Sportol úszik. Ötleteket kérek, mert tanácstalan vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!