Zsazsanna kérdése:
Sivatagi rózsa jó ajándék?
Figyelt kérdés
Különleges virágokat szerető nő szeptemberi születésnapjára gondoltam ajándékozni. Az a bajom vele, hogy a pont akkortájt lesz a virágzásának vége. Tudtok ajánlani valami hasonló bombasztikus növényt ami szeptemberben még pompázik?aug. 4. 17:03
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Ha érdeklik a növények, akkor én egy szép Bonsai-t ajándékoznék.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Pókliliom ősszel virágzik. Bár annyira nem ritka,lehet hogy már van.
Kapcsolódó kérdések:
Január közepén esküvőre vagyunk hívatalosak, elmegyünk mert a hugomék esküdnek. Nem állunk jól anyagilag, de kérés mindenkihez az volt, készpénz...
Kérlek adjatok 'tippet, mennyi lenne elég?
Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok.
Kitaláltam karácsonyi ajándékként egy történetet, amit nagyon jónak érztem, de mivel érzékeny témát érint és a karaktereket magunkról mintáztam nagyon félek odaadni a családomnak, nehogy balhé legyen belőle. Ezzel a témával amikor nagyon kicsi voltam, már egyszer...
Hol tudok Pécsen venni olcsó benzines öngyújtót?
Zippot vettem volna eredetileg de sajna az már kiesik a keretből :/
Milyen megfizethető gamer széket vegyek páromnak?
Szeretném meglepni páromat egy gamer székkel, hiszen a fullos set-up mellett egy rozoga, régi irodai székben szokott játszani. Viszont a büdzsé nagyon fontos nekem, mert sajnos nem tudok neki több száz ezerért venni. Így olyat szeretnék, ami olcsó és megfizethető, viszont funkciójának megfelelő.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!