Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Sivatagi rózsa jó ajándék?

Zsazsanna kérdése:

Sivatagi rózsa jó ajándék?

Figyelt kérdés
Különleges virágokat szerető nő szeptemberi születésnapjára gondoltam ajándékozni. Az a bajom vele, hogy a pont akkortájt lesz a virágzásának vége. Tudtok ajánlani valami hasonló bombasztikus növényt ami szeptemberben még pompázik?

aug. 4. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
sivatagban nem kaktusz nő...?
aug. 5. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdeklik a növények, akkor én egy szép Bonsai-t ajándékoznék.
aug. 5. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pókliliom ősszel virágzik. Bár annyira nem ritka,lehet hogy már van.
aug. 5. 18:30
 4/5 RicsesHús válasza:
#1: az amerikai kontinensen igen, máshol nem, csak ha betelepítették (Amerikában őshonos)
aug. 8. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem pl. a golgotavirágot, szerintem csodás, különleges virágai vannak, és szerintem a fagyokig virágzik szabadtéren is.

Egyébként mennyire későn van ez a szeptemberi szülinap? Debreceni vagyok, az augusztusi karneváli hét kísérő rendezvénye a kaktusz- és pozsgáskiállítás, ott mindig szokott lenni sok virágzó/bimbós sivatagi rózsa, szerintem azok a virágok még hetekig díszítik azokat a növényeket. (Ugyanitt hawaii rózsa is szokott lenni amúgy, szerintem az is gyönyörű, az illatáról nem is beszélve. Csak az ára borsos...)

aug. 10. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok.

Kitaláltam karácsonyi ajándékként egy történetet, amit nagyon jónak érztem, de mivel érzékeny témát érint és a karaktereket magunkról mintáztam nagyon félek odaadni a családomnak, nehogy balhé legyen belőle. Ezzel a témával amikor nagyon kicsi voltam, már egyszer...

Hol tudok Pécsen venni olcsó benzines öngyújtót?

Zippot vettem volna eredetileg de sajna az már kiesik a keretből :/

Milyen megfizethető gamer széket vegyek páromnak?

Szeretném meglepni páromat egy gamer székkel, hiszen a fullos set-up mellett egy rozoga, régi irodai székben szokott játszani. Viszont a büdzsé nagyon fontos nekem, mert sajnos nem tudok neki több száz ezerért venni. Így olyat szeretnék, ami olcsó és megfizethető, viszont funkciójának megfelelő.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!