Sivatagi rózsa jó ajándék?

válasza:

válasza:

válasza:Én nagyon szeretem pl. a golgotavirágot, szerintem csodás, különleges virágai vannak, és szerintem a fagyokig virágzik szabadtéren is.
Egyébként mennyire későn van ez a szeptemberi szülinap? Debreceni vagyok, az augusztusi karneváli hét kísérő rendezvénye a kaktusz- és pozsgáskiállítás, ott mindig szokott lenni sok virágzó/bimbós sivatagi rózsa, szerintem azok a virágok még hetekig díszítik azokat a növényeket. (Ugyanitt hawaii rózsa is szokott lenni amúgy, szerintem az is gyönyörű, az illatáról nem is beszélve. Csak az ára borsos...)
Kapcsolódó kérdések:
Kérlek adjatok 'tippet, mennyi lenne elég?
Kitaláltam karácsonyi ajándékként egy történetet, amit nagyon jónak érztem, de mivel érzékeny témát érint és a karaktereket magunkról mintáztam nagyon félek odaadni a családomnak, nehogy balhé legyen belőle. Ezzel a témával amikor nagyon kicsi voltam, már egyszer...
Zippot vettem volna eredetileg de sajna az már kiesik a keretből :/
Szeretném meglepni páromat egy gamer székkel, hiszen a fullos set-up mellett egy rozoga, régi irodai székben szokott játszani. Viszont a büdzsé nagyon fontos nekem, mert sajnos nem tudok neki több száz ezerért venni. Így olyat szeretnék, ami olcsó és megfizethető, viszont funkciójának megfelelő.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!