Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Amikor ajándékot adunk valakin...

Amikor ajándékot adunk valakinek, illik leszedni az árát?

Figyelt kérdés
aug. 8. 09:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%
Régen illett, ma nem feltétlen, ha valamiért vissza akarná cserélni, úgy nem lehet.
aug. 8. 09:50
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Illik. Semmi köze a cseréhez. Bármikor tudnak nyomtatni rá másikat. A cseréhez blokk kell.
aug. 8. 10:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszii
aug. 8. 10:44
 4/14 anonim válasza:
16%
Én már nem szedegetem.
aug. 8. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Illik. Nyilván manapság azért könnyen utána lehet nézni, mi mennyibe került, de azért illik/illett.
aug. 8. 14:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Illik
aug. 8. 14:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen
aug. 8. 17:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, illik, hiszen nem akarod az ajándékozás pillanatában az arcába tolni, hogy mennyit kellett költeni az ajándékra.
aug. 9. 07:48
 9/14 Gézu5 ***** válasza:
19%
Én eléírnék egy 1-est!:)
aug. 9. 10:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, illik
aug. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Keresztyén házaspárnak milyen ajándékot illik vinni?

Sziasztok! Nem tudom mit tudnék vinni még. Jelenleg nem is vagyok olyan anyagi állapotban, hogy korlátlan dolog legyen, szóval legfeljebb ilyen 15-20 ezer forintban tudok csak gondolkodni, de valami olyat szeretnék, ami hasznos, fontos és kedves lesz. (Most egy...

Mit illik vinni egy keresztelőre? Milyen értékben ajándékoznátok?Egyáltalán normális egy ekkora keresztelő?

A bátyám meghívott a lánya keresztelojere nem mi leszünk a keresztszulok én furcsállom ezt is,hogy minek ekkora buli,de egy étteremben lesz a buli mi 5en mennénk gondolom minimum annyi pénzt illik rá költeni amennyibe kerül a kajank

18.születésnapra mit illik ajándékozni?(többi lent)

Barátnőmnek kéne valamit kitalálnom de nagyon tanácstalan vagyok. (Alkoholt nem tudok még venni mert én még nem töltöttem be a 18at.) 17/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!