Amikor ajándékot adunk valakinek, illik leszedni az árát?
Figyelt kérdés
aug. 8. 09:44
1/14 anonim 

válasza:

válasza:Régen illett, ma nem feltétlen, ha valamiért vissza akarná cserélni, úgy nem lehet.
2/14 anonim 

válasza:

válasza:Illik. Semmi köze a cseréhez. Bármikor tudnak nyomtatni rá másikat. A cseréhez blokk kell.
3/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszii
aug. 8. 10:44
5/14 anonim 

válasza:

válasza:Illik. Nyilván manapság azért könnyen utána lehet nézni, mi mennyibe került, de azért illik/illett.
8/14 anonim 

válasza:

válasza:Igen, illik, hiszen nem akarod az ajándékozás pillanatában az arcába tolni, hogy mennyit kellett költeni az ajándékra.
Kapcsolódó kérdések:
Keresztyén házaspárnak milyen ajándékot illik vinni?
Sziasztok! Nem tudom mit tudnék vinni még. Jelenleg nem is vagyok olyan anyagi állapotban, hogy korlátlan dolog legyen, szóval legfeljebb ilyen 15-20 ezer forintban tudok csak gondolkodni, de valami olyat szeretnék, ami hasznos, fontos és kedves lesz. (Most egy...
Mit illik vinni egy keresztelőre? Milyen értékben ajándékoznátok?Egyáltalán normális egy ekkora keresztelő?
A bátyám meghívott a lánya keresztelojere nem mi leszünk a keresztszulok én furcsállom ezt is,hogy minek ekkora buli,de egy étteremben lesz a buli mi 5en mennénk gondolom minimum annyi pénzt illik rá költeni amennyibe kerül a kajank
18.születésnapra mit illik ajándékozni?(többi lent)
Barátnőmnek kéne valamit kitalálnom de nagyon tanácstalan vagyok. (Alkoholt nem tudok még venni mert én még nem töltöttem be a 18at.) 17/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!