Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ez így jó? ☺

Szerintetek ez így jó? ☺

Figyelt kérdés

A családdal úgy gondoltuk hogy tavaly óta újítunk a karácsonyon: mindnenkinek tetszik ez a forma de a véleményetek érdekelne. Nálatok hogy van ez?



Szóval mindenki engem ajándékoz meg és én mindenkit. Nagyon jó a kézügyességem és nagyon szereti a család az alkotásokat.

12l



2017. nov. 19. 13:13
 1/4 anonim válasza:

És csak Neked adnak ajándékot, egymásnak nem ?

Kicsit önzőségre utal, hogy csak Neked legyen Karácsonyi ajándékod, csak Neked legyen meg az örömed, és csak Neked legyen "jó", más pedig nem számít.

Elég fura. De mivel gyerek vagy, emiatt "érthetőbb".

2017. nov. 20. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt a szulok kedvessegbol szoktak csinalni, na meg sporolasbol, hogy csak a gyereknek vesznek, egymasnak mar nem..marmint a gyerek szamara kedveskedes hogy orulnek es tapsikolnak a tizedik sajatkezu rajznak is, egyebkent meg koltseghatekony mert csak rad kell kolteniuk.


Nalunk ilyen nincs, szuleim egymasnak es testvereknek is szeretnek oromet okozni, plusz nagyszuloknek is. De attol Te adhatsz valami kreativkodast.


Van tesod? Ki az a mindenki aki csak neked ad? Ki talalta ezt ki?

2017. nov. 22. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez nem olcsóság miatt van. Bőven lenne pénzünk és én sem rajzokat adok hanem drága ajándékokat. Minden évben erre spórolom a zsebpénzem és nem é akartam ezt hanem őnekik lett elegük hogy egész adventkor a plázába rohangáljanak rendeljenek a netről és mindenkinek megvan már mindene. Vázát és étkészletet meg senki nem akar egyet még a vitrinbe.
2017. nov. 24. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs tesóm. Rajtam kívül 6 ember. A keresztanyukám találta ki. Én valóbamn örülnelk az alkotásoknak és nem egy rajz hanem általába olyanok mint a Csorba Anita amiket csinál. Nem spórolás mondom a szüleim dolgos emberek és idén city boardot kapok
2017. nov. 26. 08:20

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!