Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Milyen ajándékot vegyek a...

Milyen ajándékot vegyek a bátyámnak?

Figyelt kérdés

Diplomaosztója lesz, es fogalmam sincs mit szokás adni egy ilyen ünnepségen.

Ti mit fogtok adni egy fiúnak vagy férfinak?

júl. 4. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Úgy bírom az ilyen kérdéseket. Ember, te ismered, mi honnan tudjuk, hogy ő mit szeret?
júl. 4. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
piát
júl. 5. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Beírtam a google keresőbe és sorra dobja az ötleket...
júl. 8. 06:37
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

Ha nagyon nem jut eszedbe semmi eredeti, akkor utalvány. Vagy olyan helyre, amiről tudod, hogy szereti/beleillik az érdeklődésébe (pl. Decathlon), vagy valami általánosabb (pl. WestEnd, Árkád...). De vannak tök jó élménykuponok is (élményvezetés, wellness, borkóstoló, stb.).

Mellé lehet egy ital dísztasakban, meg egy kártya valami kedves vagy vicces szöveggel (ilyeneket a pl. a Pirexben lehet kapni).

júl. 8. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Milyen ajándékot készítsek/vegyek a bátyámnak?

A bátyámról infók: -21 éves -szereti a fekete színt -gamer típus Jobban szeretnék készíteni valamit mert nem mindig van pénzem, úgyhogy légyszi olyat írjatok.

Mit vegyek karácsonyra a bátyámnaj?

A bátyám 27 éves, én 14 és szeretném meglepni valamivel karácsonykor. Szerintetek?

Mit vegyek bátyámnak névnapjára?

Italt csak akkor veszek neki, ha jobb ötletem nincs. 5000 Ft a maximum, amit költeni tudok rá. Van ötletetek? Ő 30 már elmúlt.

Milyen ajandékot vegyek a bátyámnak a 23. szülinapjára?

Mit ajánlanátok? Konkrétan mindene megvan, bárkit megkérdeztem ,hogy mit ajánl, csak olyant tudott ,mondani, ami már van neki. Ajándéktárgyat vagy bármilyen porfogot nem szeretnék venni...

Milyen ajándékot vegyek a bátyámnak karácsonyra?

Nagyon hálás lennék,ha tudna valaki pár kedves,ötletes,kreatív is lehet vagy hasznos,és nem utolsó sorban pénztárca kímélő ötletet adni,arra, hogy milyen ajándékkal tudnék kedveskedni testvéremnek karácsonykor. paraméterek:24 éves,friss...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!