Milyen ajándékot vegyek a bátyámnak?
Diplomaosztója lesz, es fogalmam sincs mit szokás adni egy ilyen ünnepségen.
Ti mit fogtok adni egy fiúnak vagy férfinak?

válasza:

válasza:

válasza:Ha nagyon nem jut eszedbe semmi eredeti, akkor utalvány. Vagy olyan helyre, amiről tudod, hogy szereti/beleillik az érdeklődésébe (pl. Decathlon), vagy valami általánosabb (pl. WestEnd, Árkád...). De vannak tök jó élménykuponok is (élményvezetés, wellness, borkóstoló, stb.).
Mellé lehet egy ital dísztasakban, meg egy kártya valami kedves vagy vicces szöveggel (ilyeneket a pl. a Pirexben lehet kapni).
Kapcsolódó kérdések:
A bátyámról infók: -21 éves -szereti a fekete színt -gamer típus Jobban szeretnék készíteni valamit mert nem mindig van pénzem, úgyhogy légyszi olyat írjatok.
A bátyám 27 éves, én 14 és szeretném meglepni valamivel karácsonykor. Szerintetek?
Italt csak akkor veszek neki, ha jobb ötletem nincs. 5000 Ft a maximum, amit költeni tudok rá. Van ötletetek? Ő 30 már elmúlt.
Mit ajánlanátok? Konkrétan mindene megvan, bárkit megkérdeztem ,hogy mit ajánl, csak olyant tudott ,mondani, ami már van neki. Ajándéktárgyat vagy bármilyen porfogot nem szeretnék venni...
Vendéglátással foglalkozik,szeret sportolni.
Nagyon hálás lennék,ha tudna valaki pár kedves,ötletes,kreatív is lehet vagy hasznos,és nem utolsó sorban pénztárca kímélő ötletet adni,arra, hogy milyen ajándékkal tudnék kedveskedni testvéremnek karácsonykor. paraméterek:24 éves,friss...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!