Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ki hogyan ünnepelte meg a...

Ki hogyan ünnepelte meg a diploma megszerzését?

Figyelt kérdés
Ötletem nincs, de szeretnék valamit.
2016. jún. 26. 16:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lassan egy hete csak alszok és takaritjuk az uj albérletet, a főnökéknek nem írtam, hogy újra munkába tudok állni, de ma már elkezdem pótolni a lemaradást. Ez az ünneplés, én igazabol meg hatrebb erzem magam, mint nelkule...
2016. jún. 27. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb felszabadulást az jelenti az egészben, hogy nem kell szenvedni az iskolában értelmetlenül kezelt és ártó hatású (kicsit sem kooperatív) bürokráciával és a lelki sérült tanárok bunkó viselkedését sem kell többet eltűrni.

Ezt úgy ünnepeltem meg, hogy berúgtunk a szaktársakkal és felmásztunk az egyetem épületére és telibeszartuk az egészet - úgy ahogy azt meg is érdemlik.

2016. jún. 27. 13:21
 13/16 A kérdező kommentje:

A 12-es válasz tetszik a legjobban. :D Kár hogy nem egyszerre végeztünk :D

Akik meg nem ünnepelték meg sehogy, azok mikor szoktak szórakozni és hogyan? Vagy nem szoktatok?

2016. jún. 27. 13:40
 14/16 anonim válasza:
Én is aludtam xdd Mondják hogy az egyetemisták mennyit buliznak... itt meg a hozzászólók fele aludt... pacsi emberek :D
2016. jún. 28. 06:51
 15/16 anonim ***** válasza:
47%
Azok buliznak, akik nem merültek ki. Azok akik nem dolgoznak keményen, nem is merülnek ki. Könnyű frissnek lenni a nap végén, ha nem teljesítettél.
2016. jún. 28. 11:15
 16/16 hausmärchen válasza:

Hát a diploma megszerzését alvással. :DD

A diploma osztó után pedig családi ebéd, party a barátokkal.

Na és megtettem néhány dolgot amire egyetem mellett, főleg szakdolgozat írás és államvizsgára készülés mellett nem volt időm.

Remélem lehet gratulálni hozzá, úgyhogy gratulálok! :)

2016. júl. 14. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!