Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Sokan utaznak debrecenbe...

Sokan utaznak debrecenbe augusztus 20-án az új kenyér napján a viragkarnevalra?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 05:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Augusztus 20-a világi szempontból az államalapítás ünnepe, egyházi szempontból Szent István ünnepe, nem az "új kenyér napja".
tegnapelőtt 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, eléggé. Szállást már nemigen találsz, én is tavaly csak Püspökladányban találtam legközelebb. Onnan vonatoztam be reggel, de tele volt a vonat is, pedig elvileg extra kocsit kapcsoltak rá (gyakorlatilag nem hiszem).
tegnapelőtt 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig a tévében nézem.

Egyszer voltam kint, de nagyon sütötte a fejemet a nap.

tegnapelőtt 14:43
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, rengetegen vannak mindig.
tegnapelőtt 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen
tegnapelőtt 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Debreceniként azt látom, hogy igen.

Gyerekkoromban (30 éve) még lehet, hogy többen voltak a karneválon, de annak inkább az lehet az oka, hogy a gyermektelen helyieknek már a könyökén jön ki :)

ma 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Hova érdemes állni a Debreceni Virágkarneválon, ahol nem fizetős és jól látni a kocsikat?

Még sohasem voltunk, Debrecenben sem vagyunk ismerősek. Hova érdemes parkolni autóval, illetve honnan lehet jól látni a felvonulást? Köszi a segítséget🤗

A 2015-ös debreceni virágkarnevál mikorra ér a Nagyerdei Stadionba?

Úgy láttam a hivatalos oldalon, hogy idén 7.30-kor indul a Piac utcától és az egész 13-kor kezdődik a Nagyerdei Stadionban. Tehát létezhet, hogy több, mint 5 órán keresztül vonulnak végig az utcákon?

Debreceniek és környékbeliek ti hová mentek augusztus 20-án?

A virágkarneválon kívül. Tudtok valahol valami jó programot?

A debreceni virágkarnevál keretei között megrendezett utcabálon készült fotókat hol találom?

aki tudja, segítsen már légyszíves. a színpadról készítettek fotókat, de seholsem találom őket, előre is köszönöm:))

Augusztus 20. - Debrecen Virágkarnevál. Valakinek lenne kedvem jönni?

A családban senkit nem érdekel. Én viszont 16 évesen még soha nem voltam (!)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!