Van aki még húsvétra se szedte le a karácsonyfáját? 😁
Figyelt kérdés
Mikor tervezitek? Vagy megmarad most már decemberig?ápr. 21. 01:52
1/3 anonim 

válasza:

Sose szedem le. 30 centis fám van, tökéletesen el van a szekrény tetején.
2/3 anonim válasza:
Lusta voltam eddig leszedni, gondoltam húsvétkor lesz majd rá idő bőven. Tévedtem.
3/3 anonim 

válasza:

A karácsonyfát mindig leszedjük gyertyaszentelő környékén, vagyis a régi dátumon. A nappaliban áll, ami nálunk kb. egy szalon vagy egy tisztaszoba szerepét tölti be, így bőven van hely, nem foglal helyet semmitől és mivel nem ott fűtünk be éjszakára, ezért nincs is túl meleg, plusz jó helyről vesszük a fát: frissen vágott, jó fajta, szóval vízkeresztkor semmi baja nincs.
De karácsonyi hülyeség húsvétkor nálunk is volt. XD Tegnap megnéztük a Reszkessetek betörők! 2. részét a TV-ben, mert az volt az egyetlen értelmes, meg úgy ahogy ünnepi adás. Úgyis minden karácsonykor látjuk: plusz egy húsvét mit számít? XD :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!