Tudtok jo karácsonyi családi filmet ajánlani?
Figyelt kérdés
Lehetoleg ne rajzfilm legyen ne legyen kimondottan 18 even folulieknek mert egy 10 eves is nezne. De lehet Mikulasos. A lanyom mar tudja hogy Mikulas meg Jezuska nem letezik ugyh. lehet beoltozos is... gyorsan kene a film mert ma van a szulinapja es 17:30 vagy 18:00 kor mar itthon van a gimibol. Koszi mindent.2014. nov. 18. 16:10
3/4 anonim válasza:
Én ezeket néztem mostanában:
Karácsonyi lánykérés (ez tipikus, karácsonyos-összejövős-összeveszős, de jópofa)
Nagybetűs karácsony, A karácsonyi látogató, Város karácsony nélkül, A múlt angyala (ezek komolyabbak)
4/4 anonim válasza:
Karácsonyi vakáció (vígjáték, gyerekkoromban imádtam). Reszkessetek betörőket is írnám, de az már kb mindenkinek a fülén jön ki, és nem is nevezném kimondottan "karácsonyosnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!