Nőnapra visztek virágot vagy valamit az óvónőknek és a dajkának?

#5. Nekem is. Egy szál virág vagy egy szem bonbon.
De a gyerekrajzok és társaik hazafelé félúton egy kukában végzik. És nem azért, mert nem szeretem a hivatásom, vagy nem szeretem a rám bízott gyerkőcöket. Amennyire egy pedagógus imádhatja őket, annyira imádom őket.
De a lakásomba nem fogom kitenni a pályafutásom 723. roppant tehetséges Bélukájának ujjal festett akvarelljét. Bocsi. Van nekem saját gyerekem, annyi gyermekalkotás épp elég egy lakásba.
Nem vagyok gyűjtögető, és szeretem az ízléses, szép dolgokat magam körül. Ehhez talán még van jogom.
Lehet otthon alkotni a nagyinak meg hasonlók, ők tényleg szívből örülni is fognak az ilyen ajándéknak.
Igen, tudom, hogy a gyerek örömmel készíti, de akkor pl. lehet ám ilyet is: [link]
Vagy ennek egy sokkal egyszerűbb változatát, keményebb papírral és rajzolt virággal.

Nem.
Ezeket nálunk mindig az szmk-s intézi amúgy

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!