Várjátok már a 2012 szilveszterét? Aki most nem bulizott azért, aki bulizott, az pedig egy mégnagyobb buli miatt?
Sziasztok!
Nem nagyon várom, mert ha államcsőd lesz idén, akkor nem lesz valami jó a szilveszter, akkor sztem szétbőgöm a fejem szilveszterkor.
Üdv: egy lány
Sziasztok!
Utolsó., előző vagyok.
Ha idén államcsőd lesz, akkor senkinek nem lesz kedve bulizni szilveszterkor, mert nem lesz miből bulizni, akkor jegyrendszer lesz, és nem hiszem, hogy az alapvető dolgokon kívül adnak majd valami pluszt szilveszterre. Ráadásul fűtés sem lesz, és én sztem meg fogok fagyni a panelben a hideg szobában, hacsak nem veszem fel a télikabátomat, meg nem veszek fel több rétegnyi pulóvert.
ráadásul munkahelyem sincs,és ha államcsőd lesz, és jegyrendszer, akkor nem fogok kapni kenyér- cukor-, hús-, tejjegyet, mert miért adnának olyannak, aki nem dolgozik. Örülni fogok akkor szilveszterkor, ha tudok szerezni valahonnan kaját, nem hiszem, hogy az olyan nagyon hiperszuper lesz. Ha mégsem lesz államcsőd, akkor nem bőgöm szét a fejem szilveszterkor.
Üdv: egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!