Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » A születésnapja előtt egy...

A születésnapja előtt egy héttel meglepibuli?

Figyelt kérdés

Szeretnék a páromnak ilyen kis rejtvényes keresgélést csinálni, minden állomásra úgy jutna el, hogy egy-egy rejtvény egy-egy barátjával közös nagyon jó élményt ír le egy bizonyos helyszínen. Kitalálja, odamegy, ott várja az egyik barátja, megkapja a másik rejtvényt, megy tovább. Az utolsó helyszínen pedig mindenki egy kupacban várná őt, ajándékokkal.

Mivel másfél hónap múlva lesz a szülinapja, ezért elkezdtem írni a barátainak, hogy gondolkodjanak a közös élményeken.

Meséltem az egyik barátjának, hogy eredetileg sima meglepetés bulit szerettem volna szervezni, de a szülinapja hétvégéje be van táblázva, a kövi hétvége szombat estéje nekik munkával telik (van egy vállalkozásuk), szóval marad a szülinapja utáni hétvégének a péntekje - ami csak 5 nappal a szülinapja után van!

Erre a srác elkezdte mondogatni hogy legyen meglepibuli egy héttel előtte - ami igazából 10 nap, mert párom szülinapja vasárnapra esik, a haverja meg előtte hétvégén pénteken tartaná a meglepibulit.

Szerintem az nagyon sok, és nem is szabad a születésnap előtt ünnepelni babona miatt...

Szerintetek is legyen a szülinapja előtt egy héttel (vagyis 10 nappal) a rejtvényes buli, vagy jobb az ahogy én gondoltam?

2016. jún. 30. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkora baromság hogy nem lehet megtartani előtte. Ha nálunk nem jön össze az időpont akkor inkább előbb tartjuk meg mint később. Ne érezze a szülinapos hogy el van felejtve. Szóval szerintem simán mehet előtte is 10 nappal, hiszen úgy sem számít rá, és ha akkor jó a barátoknak akkor hajrá.
2016. jún. 30. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is fura előre tartani.

De utána sem túl jó, mert akkor azt hiheti, hogy nem is készültetek semmivel sem.

Miért csak hétvégén lehet? Nem lehet valami közelebbi napot találni?

2016. jún. 30. 19:07
 3/3 anonim válasza:
Előtre amint mondtad jobban ráértek, és akkor nem is számit rá, így nagyobb meglepetés
2016. jún. 30. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!