13honapos kislannyal Egyiptomi nyaralas nagy felelotlenseg?
A vészmadarak mind kizárólag a tévéből tájékozódó idióták, ne hallgass rájuk. A biztonság nem gond, az alapján nyugodtan mehetnétek
Hogy a kislányod allergiája ezt mennyire nehezítené meg az már más kérdés...Ha olyan színvonalú helyre mentek, akkor biztos nem lenne gond egy mikrót kérni a szobába és a gumimedence se gond.
"Ne mondja nekem azt senki, hogy egy 5*-os szallodaba szolo meghivast all inclusive szolgaltatassal megfejelve azon nyomban elutasit"
Amennyiben ezzel az egy éves gyerekem egészségét kockáztatnám, nem volna kérdéses!!
Amúgy ha azt hiszed, hogy a csillagok számától függ az, hogy kaptok-e valamilyen fertőzést, akkor tévedsz...
3eves koraig szo nem lesz kulfoldrol,beszeltem a gyerekorvossal is. Nem vok teljesen hulye, es nem kell tamadni egybol! Erdekes az orvos eszerveket hozott fel nem ezzel jott h onzo dog vok. Nem vok az nem megyek sehova sem. Itthon maradunk a kenyelmes kuckonban. Vettunk gumimedencet abban pancsolunk naptejjel es ernyovel... egy teljesen tapasztalatlan anyuka vok, kulfoldon nyaralni 2szer voltam 20 es 22 evesen. Azt sem tudtam eszik e vagy isszak az ilyet. Ennek ellenere en sejtettem h ez nem jo buli. Aposomon mult volna minden akkor mar reg kint vagyunk es ki tudja mi tortenik. Uh nem birom ezt a sok leugatos dumat. Hulye kerdes meg nincs. Hulye cselekedet n
lett volna ha egybol ravagom h igen es mar megyunk is. De nem ez volt. Aposom is neheztel ezert de leszarom, a gyerekem az eletem ertelme. Ti meg mielott tamadtok nezzetek tukorbe...nem hiszem h makulatlanok vagytok.... en kerek elnezest h kerdeztem
Nyugi! Hozzá vagyunk már szokva, hogy sok "anyuka" csupán a gyerekcsináláshoz ért, utána viszont megáll nála a tudomány.
Egy normális szülő ilyen kérdést eleve fel sem tett volna, mert magától is tudná rá a választ!!
(Legalábbis 50-es IQ-től felfelé...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!