Bankokba nyaralással valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Szeretnénk elmenni ketten egy nyaralásra. Thai föld és azon belül Bankok ami nagyon vonz minket. Mielőtt konkrét cégeken gondolkodnánk valaki(k) tud(nak) segíteni hogy hol kérdezzünk és mi a reális szállás és repülőjegy ár? Milyenek az ottani költségek és a többi! A válaszokat előre is köszönöm!2014. máj. 6. 19:39
1/8 anonim válasza:
Mielőtt elutazol, elmondom, hogy hova kell: Bangkok
2/8 anonim válasza:
Bankok? :D Egy pillanatra azt hittem, hogy be akartok költözni valamelyik bankfiókba egy hétre. A többit már az első megírta.
3/8 A kérdező kommentje:
Bangkok ;-)
2014. máj. 6. 20:00
4/8 anonim válasza:
"Thai föld " - Ezt inkább így írd: Thaiföld
"Bankok" - Bangkok
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a helyesírási kiigazítást, számomra ismeretlen tájakról beszélünk és nem néztem utána ezért van az elírás, de most már ezeket is tudom. Innentől fogva várom az esetleges kérdésemre való válaszokat. ;-)
2014. máj. 6. 21:50
6/8 futár 1 válasza:
Én a Bankokba nem nyaralni megyek hanem hitelt törleszteni!
7/8 anonim válasza:
az odautazás nem olcsó
de ha már ott vagy és tudod mit hogy kell akkor 100ezerből akár egy hónapig kijössz
de ha először vagy kint és fogalmad nincs, akkor mindenhol le fognak húzni, a taxistól a zöldségesig mindenki át fog b..zni
ez alap ott
egy tanács bejutásra: taxi helyett a reptérről van ingyenes shuttle a buszpályaudvarig, onnan az 551-es bevisz bangkokba 36thb-ért
bangkok-ból menj tovább koh samui-ra, az a legjobb hely ott
8/8 anonim válasza:
Ajánlom azt, hogy szervezett útra menjetek, mert magán úton húzós dolog lesz, főleg ha belesétáltok egy-két buktatóba, már mindjárt nem éri meg a dolog, max ha beszélitek a nyelvet vagy angolul tudtok perfektül, más különben csak szervezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!