Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Bolívia és Peru biztonságos...

Bolívia és Peru biztonságos országok?

Figyelt kérdés

tegnap 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Nyaralni? Odaköltözni? Mihez képest biztonságos?
ma 06:30
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Dél Amerikai viszonlatban igen.
ma 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

A konzinfo szerint mindkettő "Fokozott óvatossággal látogatható ország". Az ilyen helyeknél elvileg nem szokott probléma lenni egy turista célú beutazásnál, ha kellő körültekintéssel jár el az ember. Én pl. Belize-ben voltam, ami szintén "sárga" volt a biztonsági szint alapján, de mi semmit nem érzékeltünk belőle, Belizevárost elkerültük és kész.

U.i.: Javaslom, hogy tavat azért ne áss, mert Előbb(d)-utóbb megharagszanak :D

ma 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Peruban jartam. Egyedul voltam, meg se fordult a fejemben, hogy ne lenne biztonsagos.
ma 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen
ma 11:42
 6/7 A kérdező kommentje:
1, Csak turistaként!
ma 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
2.-s vagyok en mindkettoben jartam es majdnem minden orszagban a kontinensen. Turistakent nem nagyon lesz gondod ha jozan esszel mesz.
ma 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Svédországban ugyan állítólag rosszabb lett a közbiztonság, DE kérdem tőletek ott lakók (vagy az országot - nem propaganda cikkekből hanem jól -...

Egyiptom helyett nyugodtan helyettesítsetek oda más olyan országot, ahol nem olyan nagyon jó a közbiztonság, tehát bőven hazánk alatt van az ottani közbiztonsági szint. Betörésekre, betöréses lopásokra kérdezek rá - vidéki, vagyis falusi környezetben (például egy...

Chile, Perú, Bolívia mennyire biztonságos országok?

Annyit tudok, hogy Peruban a lakosság 1/3-a olyan szegény hogy napi 50-200 forintból élnek...

Biztonságos területeik vannak Brazíliának, Perunak, Mexikónak az egyszeri turista számára? Kiváltképp ha európai? Mindenhonnan az zúdul ránk, hogy...

...nincsenek vállalhatóan biztonsagos területek? Ti, akik ott éltek, hogy látjátok ezt? Vagy ha néhányan nem éltek ott, de vannak kint ismerőseitek (barátok, haverok, rokonok, levelező cimborák), ők mit mondanak erről?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!