Van itt olyan aki szeret utazgatni, repülni de a párja az elején nem szeretette majd végül ő is megszerette?

válasza:

válasza:Függ attól hogy milyen méretű az eltérés az igényekben és mi az oka.
Amikor nem volt pénzem, nem szerettem utazni, mert a hátizsákos csövezés is drága volt a pénztárcámnak. Amióta van pénzem, szeretek.

válasza:

válasza:Nálam volt ilyen. Én a páromnál jobb módú családban nőttem fel, én szerencsémre "világlátottabb" voltam. Párom szerencsére nyitott volt és most már teljesen jól érezzük magunkat együtt.
Ha kérdező a te esetedben nem így van, végül is nem kötelező mindenkinek élvezni a turistáskodást. Nem tudsz esetleg haverokkal menni?
Ahogy már írták, ez nyilván attól függ, milyen okok miatt nem "szeret" utazni. Ha azért, mert nincs rá pénze, akkor ha lesz rá/valaki kifizeti, akkor máris jobban szeretne utazni. Nekem például egyedülálló nőként (semmilyen családi hátterem nincs), bár szeretnék utazni, világot látni, de pénzem nincs rá. Repülni se repültem még sosem. De ha valaki, mondjuk a párom elhívna egy társasutazásra, aminek amúgyis kifizeti az árát, akkoris ha nélkülem menne, meg amúgyis elvezetne oda, akkor utazgatnék szívesen. Lehet mondani, hogy egy repülőjegyet ki lehet fizetni, csak akkor a napi élelmiszerre nem jutna. (Vannak ilyen családi tragédiákkal tűzdelt életek, bármily hihetetlen, és nem mi tehettünk róla)
Ellenben ha valakinek mondjuk a szüleitől is dől a pénz, és azt se tudja, hova tegye, de nem akar, nem szeret utazni, menni, az tapasztalataim szerint kicsit változhat ideiglenesen, de lényegileg nem. Láttam olyat, hogy volt sok pénzük, de a kertben otthon érezték jól magukat. Akkor az olyanból nem lesz utazgató, felesleges erőltetni.

válasza:

válasza:Nálunk ez pont fordítva volt. Párom sokat utazott korábban (mondjuk idősebb is tőlem). Én meg kb sehol nem voltam, még belföldön sem, nemhogy külföldön.
Aztán párom nagyon megszeretette velem az utazást, rájöttem hogy egy nagyon jó dolog.

válasza:Szia!
Nálunk ez érdekesen alakult, én gyerekként, és fiatalon nem sok helyen voltam.
A feleségem a családjával sokat utazott.
Miután összejöttünk a feleségem rám ragasztotta az utazásos hobbiját.
Én nyitott voltam/vagyok az utazásokra, lehet(ett) egy ejtős hosszú hétvége, v hosszabb aktív pihenés. Most is várom már következő talpalós túrát. Mondjuk nekem jó dolgom van, mert a feleségem mindent megszervez a-tól z-ig saját maga, csak menni kell.
Amit én nem nagyon tudok megszokni, az a repülés, annak is a felszállás/leszállás része.
Jobban szeretem ha kocsival, vagy vonattal megyünk valahova, de persze nem mindenhova lehet eljutni így, v nagyon macerás.
A feleségem igyekszik ezt figyelembe venni, de van amikor repülni kell. Nem örülök annyira, de ez van, a többi szép dologra összpontosítok.
Kapcsolódó kérdések:
Mostanában teljesen ráfüggtem, főleg a The Summoning, Alkaline meg a Take Me Back To Eden megy nálam nonstop. Nagyon durva, ahogy váltogatják a lágy, szinte R&B-s részeket a keményebb, metalos témákkal. Vessel hangja szerintem brutálisan különleges, főleg amikor...
Egy olyan kronológiai összefoglalót szeretnék megalkotni ami még történelmi kvízek felkészülésére és még érettségi felkészülésre is kiváló segédanyag lenne Egy "idővonal-vázlat" egy nagy terjedelmű összefoglaló amiben minden benne van amit egy gimis törikönyv tartalmaz...
28 éves nő vagyok megismertem egy nálam 30 évvel idősebb férfit, hihetetlenül megvan az összhang annyira bölcs annyira okos egyébként filozófus az emberünk.. olyan figyelmes velem hogy ezt koromberitől soha nem kaptam meg. Mielött elkezdenétek, nem semmi vagyona nincs,...
Mennyi idő után lennének barátaim?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!