Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan gáz hogy 30...

Tényleg olyan gáz hogy 30 évvel idősebb párom van, de mit csináljak ha egyszerűen megszerettem?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok megismertem egy nálam 30 évvel idősebb férfit, hihetetlenül megvan az összhang annyira bölcs annyira okos egyébként filozófus az emberünk.. olyan figyelmes velem hogy ezt koromberitől soha nem kaptam meg. Mielött elkezdenétek, nem semmi vagyona nincs, múltkor nekem kellett kölcsön adni neki mert filozófiából elég nehezen él meg
2025. aug. 18. 11:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
26%

Egy férfi olyan mint a jó bor.

George Clooney is 57 évesen lett apa, egyszerűen abban a korban is nagyon vonzóak még a férfiak.

2025. aug. 18. 11:43
 2/23 anonim ***** válasza:
64%
Napi idősebbférfiaknakmindenplnajáralanyijogon kamu
2025. aug. 18. 11:44
 3/23 anonim ***** válasza:
58%

Jajj, de hihető :D

Kezdő gyakorisok talán még belefutnak, de a többiek már csak elnézően mosolyognak az ilyen kamukérdések láttán.

2025. aug. 18. 11:46
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Ha neked megfelel, miért nem mindegy, hogy mások mit gondolnak?
2025. aug. 18. 11:46
 5/23 A kérdező kommentje:
Nagyon elszomorodtam hogy miért gondoljátok hogy ez kamu lenne, nem tudom mi alapján gondoljátok hogy ez kamu és hogy jöttök ahhoz hogy ezt megkérdőjelezotek a szavahitőségemet
2025. aug. 18. 11:59
 6/23 anonim ***** válasza:
75%

Le kell fosni mindenki véleményét. Kinek az életét szeretnéd élni?

Nekem is idősebb párom van, 15 évvel. Legyetek boldogok.

30n

2025. aug. 18. 12:02
 7/23 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem adj neki még kölcsön egy kis pénzt a biztonság kedvéért, meg gyorsan szülj neki hármat. Főnyeremény az ilyen pasi...
2025. aug. 18. 12:16
 8/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha nektek igy jó, akkor senkinek semmi köze hozzá.
2025. aug. 18. 12:21
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem fog működni. Ez nem ítélkezés, nem utállak, nem akarlak bántani, ez száraz tény. Te fiatal vagy, 10 év múlva is az leszel még. Ő 10 év múlva lehet már nem fog élni, mert egy idős bácsi lesz. Néha muszáj kicsit az agyunkat is használni, és belátni, ha valami nem ideális. Egyszerűen teljesen más életkor, más problémák, más célok, más időkeret. Te az elején, ő a végén.
2025. aug. 18. 12:36
 10/23 gergelice16 ***** válasza:
91%
Nem lehet, hogy apakomplexusod van? Nem akarlak megbántani, de 30 év már tényleg túl sok. Lehet hogy most jól elvagytok, de a korkülönbség miatt nem lehet igazi jövője a kapcsolatotoknak. Ne csak az érzelmek domináljanak párkereséskor, a racionalitás ugyanannyira fontos.
2025. aug. 18. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Előfordulhat, hogy egy fiatalabb (26) férfi őszintén megszeret egy idősebb (38) nőt? Vagy valószínűbb, hogy csak kihasználás van a dologban?

Elsősorban fiatalabb férfiak véleménye érdekel,de idősebb nők is leírhatják a tapasztalatukat ha van.

Megszerettem egy idősebb nőt, jól döntök-e vele kapcsolatban?!

Három hónapja ismerem a őt, találkoztunk egy pár alkalommal, megtörténtek a dolgok. Nagyon jól elvagyunk, tisztáztuk, hogy kettőnk között szexuális viszony van. Jó pár évvel ezelőtt megszerettem egy nárcisztikus nőt, aki miatt évekig padlón voltam, végül elhagytam....

SegÍtenétek? Megszeretnék ismerkedni egy idősebb férfival

Nagyon tetszik egy középkorú férfi ,minden reggel együtt utazunk de félreérthető jeleket ad .En 18vagyok ő pedig 40körüli , tudom ez most betegesen hangzik , de annyira tetszik ,hogy mindig a reggeleket várom ... Ő is néz engem, de inkább csak akkor amikor azt hiszi...

Mit tegyek? Megszerettem egy 15évvel idősebb pasit, pedig van völegényem is.

Hosszú a történet de próbálom rövidre fogni. Januarba új munkahelyre kerültem. Volt ott egy nagyon szimpatikus "fiatal" srác,de később kiderült, hogy nem is olyan fiatal. próbáltam őt kerülni és nem akartam vele kapcsolatot kialakítani de muszáj volt beszélgetni és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!