Tényleg olyan gáz hogy 30 évvel idősebb párom van, de mit csináljak ha egyszerűen megszerettem?

válasza:Egy férfi olyan mint a jó bor.
George Clooney is 57 évesen lett apa, egyszerűen abban a korban is nagyon vonzóak még a férfiak.

válasza:

válasza:Jajj, de hihető :D
Kezdő gyakorisok talán még belefutnak, de a többiek már csak elnézően mosolyognak az ilyen kamukérdések láttán.

válasza:

válasza:Le kell fosni mindenki véleményét. Kinek az életét szeretnéd élni?
Nekem is idősebb párom van, 15 évvel. Legyetek boldogok.
30n

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elsősorban fiatalabb férfiak véleménye érdekel,de idősebb nők is leírhatják a tapasztalatukat ha van.
Mit írjak neki h ne nézzen hülyének
Három hónapja ismerem a őt, találkoztunk egy pár alkalommal, megtörténtek a dolgok. Nagyon jól elvagyunk, tisztáztuk, hogy kettőnk között szexuális viszony van. Jó pár évvel ezelőtt megszerettem egy nárcisztikus nőt, aki miatt évekig padlón voltam, végül elhagytam....
Nagyon tetszik egy középkorú férfi ,minden reggel együtt utazunk de félreérthető jeleket ad .En 18vagyok ő pedig 40körüli , tudom ez most betegesen hangzik , de annyira tetszik ,hogy mindig a reggeleket várom ... Ő is néz engem, de inkább csak akkor amikor azt hiszi...
Hosszú a történet de próbálom rövidre fogni. Januarba új munkahelyre kerültem. Volt ott egy nagyon szimpatikus "fiatal" srác,de később kiderült, hogy nem is olyan fiatal. próbáltam őt kerülni és nem akartam vele kapcsolatot kialakítani de muszáj volt beszélgetni és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!