Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szeretnék Alekosszal nyaralni...

Szeretnék Alekosszal nyaralni menni. Van egy utazas hétfőtöl igy alekkal egy gépen utazhatnánk 1 szállodában lakhatnánk. Szerintetek hülyeség? és hol találhatnék utitársat hozzá? Egy másik belevalo csajt ugy bátrabb lennék alekka

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 4. 12:46
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Te normális vagy?
2011. jún. 4. 12:54
 2/17 A kérdező kommentje:
megkerdeztem a neckermANNT VAN MEG HELY!!!!szerintem igy meg lehetne ismerkedni vele tök jo lenne
2011. jún. 4. 12:56
 3/17 anonim válasza:
Ha fizeted a nyaralást én szivesen mennék, nem Alekosz miatt, nekem nem kellene de ha neked igen akkor elkisérlek
2011. jún. 4. 12:56
 4/17 anonim ***** válasza:

Lesz is hely még! :)

Nem hallottad a legújabbat, hogy Alekosz a Tündit szereti már vagy 5 éve, megcsalni!

2011. jún. 4. 12:59
 5/17 A kérdező kommentje:
jo. fizetném de segits majd cseébe alekoszt becserkészni.igy ok?
2011. jún. 4. 13:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ajajj itt már nagy problémák vannakXD
2011. jún. 4. 13:02
 7/17 A kérdező kommentje:
alek a vágyam bármit megtennék érte
2011. jún. 4. 13:03
 8/17 anonim válasza:
jó, segitek:)
2011. jún. 4. 13:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hűtsd le magad! Alekosz egy barom.
2011. jún. 4. 13:09
 10/17 anonim válasza:
Na de mi tetszik benne?
2011. jún. 4. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi pénzért lehet áttetni a foglalást egy szállodában?

Ezen a héten mennénk nyaralni szállodába... Egy héttel ezelőtt lefoglaltuk, de lehet ,hogy mégse lenne jó most. Ingyenesen lehet áttetetni (3 héttel későbbi dátumra), vagy fizetni kell érte? Ha igen akkor mennyit? Köszi előre is a válaszokat :)

Au pair szeretnék lenni magyar családnál (vagy részben magyar) külföldön. Hol találhatnék ilyen családot? Mutatnátok oldalakat?

Azért szeretnék olyan családhoz menni ahol van valaki magyar is, mert nem biztos a nyelvtudásom,(mármint nem beszélem folyékonyan, de azért tudok) és nem érezném biztonságban magam teljesen idegen környezetben. (angolul tanultam,amiatt szeretnék kimenni)

Ha egy Budapesti szállodában 2 ágyas szobát foglalok attól még lehetnek ott 6-an (bőveben lent)?

Van szoba foglalásunk egy szállodába Budapesten (2 ágyas) de rég nem látott barátokat szertenék ott fogadni (csendesebb mint egy kocsam pub vagy étterem) és ha skáig maradnának estétől másnap reggelig de senki nem aludna valoszinüleg végig beszélnénk az éjszakát, de a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!