Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova menjek? TÖBBI LENT!

Hova menjek? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés
Sziasztok24 éves vagyok végeztem a sulival lettem az angol nyelvvizsgát és elszeretnék költözni.én a nagyvárosokra vágyok de nagyon pl hollywood Los Angeles Miami szóval új életet szeretnék mert Magyarország netúl izgi már bocsi hogy ezt mondtam olyan helyre szeretnék költözni ahol sok a fiatal élettelteli nagyváros tele boltokkal nagy épületekkel szerintem értitek mire gondolok nálam eddig Los Angeles a nyerő deha kiis megyek mi kell hozzá mennyi a repülőjegy mennyi egy albérlet? Hol tudok szerezni zöldkártyát?? Köszi
2014. máj. 9. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Ilyen helyesírással el tudtál végezni egy sulit? Milyen végzettséged van? Csak mert az amerikai bevándorlási hivatal egy angol nyelvvizsgától nem fogja hasra vágni magát, elég komoly végzettség kell ahhoz, hogy kapj zöldkártyát. Bár nem írtad, hogy mit végeztél, de van egy sanda gyanúm, hogy nem építészmérnök lettél. Sokszor egyébként a végzettség is kevés, több éves szakmai gyakorlat kell, valami olyan területen, amiben jó vagy, komoly kutatási eredményeket kell publikálnod, komoly szaklapokba (jó helyesírással), és akkor simán megkapod a zöldkártyát. Ha ilyen kvalitásaid vannak, akkor nem kell azon aggódnod, hogy mennyi az albérlet, meg a repjegy.
2014. máj. 9. 22:23
 2/6 anonim válasza:

Miamiban 400.000-en (se) laknak, marha nagy város! :)

sok sikert, a zöldkártyát nem osztogatják, a helyedben először Európában próbálkoznék, az USA-ban akkor se kapsz zöldkártyát, ha működő vállalkozásod van. Igencsak védik az országot a "bevándorlóktól", akárcsak Ausztráliában.

Ha már Uniós ország vagyunk miért nem mész az EU-n belül, pl. Londonba, vagy Berlinbe, Párizsba, stb. itt is vannak nagyvárosok, ráadásul ha nem jön össze az élet haza tudsz jönni fapadossal, míg L.A-ben rendesen gyűjtögetni kell, hogy meglegyen a repülőjegyre valód.

egy bp - los angeles repjegy csak oda kb 400.000 ft, a lakásbérlés szintén drága, legalább a duplája az itthoni áraknak.

hajrá!

2014. máj. 10. 15:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi én csak a nagyvárosi életre vágyom irigy vagyok azokra akik oda születnek ugyanis én egy kisvárosban élek és Magyarország nem olyan izgalmas mint amiket felsoroltam de már látom nem fog összejönni mert nincs zöldkártyám és nem vagyunk gazdagok erről lemondhatok :(
2014. máj. 10. 18:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és van ismerősötök akinek sikerült kiköltözni? Ha igen hogyan csinálták?
2014. máj. 10. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, a Balkánon, hozzánk egész közel, egész olcsó bulis helyek vannak, persze kiköltözni oda nem éri meg, de lemenni egy hétre mulatni egy jót simán lehet. Amúgy azért Budapesten kulturális és szórakozási lehetőségek nem maradnak el érdemben a nyugat-európai vagy amerikai színvonaltól, sőt onnan járnak ide bulizni a fiatalok! Ha meg a nagyvárosi nyüzsi alatt a 2X8 sávon száguldozó autókat és a hihetetlen tömeget érted, akkor inkább Moszkva, Delhi vagy Isztambul való neked:)
2014. máj. 10. 18:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
2014. máj. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!