Torgyan Endre kérdése:
Budapesti bérlet mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Sziasztok 22 éves vagyok és Isaszegről szeretnék felmenni Pestre dolgozni, Isaszeg Keleti pályaudvar és a keletitől a Dózsa György út és a Váci út környékére kéne mennem, nem vagyok már diák. Tudom hülye kérdés ,de nem jártam Pestre soha tömegközlekedéssel kérlek segítsetek , mennyibe kerülne ez havonta , illetve lehet spórolni valahogy vele?2016. jún. 28. 20:52
1/4 anonim válasza:
Ugyanazt a 10eFt-os bérletet kell megvenned, mint mindenkinek. Ez Jó lesz a vonatra is Bp határán belül, még venned kell hozzá kb 6eFt-ért kiegészítőt. Milyen spórolásra gondoltál?
2/4 anonim válasza:
a havi bérlet 9500ft, BP-n spórolni nem fogsz mert iszonyat drága a bérlet is és a vonaljegyek is.
3/4 anonim válasza:
9.500,- Ft számla nélkül (tehát magánszemélynek) és 10.500,- Ft számlával.
4/4 anonim válasza:
Budapesten belül 9500 vagy 10500 a bérlet (előbbi számla nélkül), a kiegészítő bérlet 11900 Ft Isaszegtől Rákoscsabáig. Spórolni úgy lehet ezen, ha a munkáltatód fizeti a Budapest-bérletet és a MÁV-bérleted 86%-át, utóbbit elvileg kötelező lenne fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!