Floridában, elsősorban Miamiban hogyan viszonyulnak a lakosok a külföldiekhez? Úgy értem, hogy normálisak-e? És Los Angeles-ben? Személyes tapasztalatok érdekelnének.

válasza:

válasza:Szia.
Én 16 éves vagyok,de 8 éves koromtól Miami mellett,Fort lauderdalen élünk. Teljsen normálisak a túristákhoz,sőt kimondottán szeretik őket. Ha bármiben segítségre szorulsz
mindenben igyekszenek segíteni. A szállodákról nem tudok nyilatkozni,de biztos,hogy ott is kedvesek és segítőkésszek. Bármit szertnél még tudni szívesen válaszolok.
Barbi. :)
Kapcsolódó kérdések:
A kislányom most múlót egy hónapos és 36hétre született,sajnos náthás lett és hiába szívom az orrát még mindig eléggé tele van.3napja voltunk orvosnál aki adott orrcseppet is,de szerintem nem akar javulni. de azt is elismerem h engem lehet h jobban megvisel a dolog...
Miben változott a viselkedése?Nem túl kockázatos?Igazából minden érdekel ezzel kapcsolatban. Ha esetleg valaki egri,vagy tud itt jó orvost és leírná a nevét azt megköszönném.:)
elsősorban tapasztalatok érdekelnének. Illetve a smartyt mennyire éri meg használni. Pl megtérül -e nagyon nagy látogatottságú oldalaknál?
Mik a tapasztalatok?
Láttam ma egy nemvárt után 2 nappal negatívat tesztelős kérdést - nekem (ha 28 napot veszek, de inkább 26-27 napos ciklusaim szoktak lenni) ma késik 3. napja, több mint egy hete erősen szúr az alhasam és a petefészkek, eddig minden teszt negatív. Van köztetek olyan,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!