Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Floridában, elsősorban Miamiba...

Floridában, elsősorban Miamiban hogyan viszonyulnak a lakosok a külföldiekhez? Úgy értem, hogy normálisak-e? És Los Angeles-ben? Személyes tapasztalatok érdekelnének.

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Floridáról tudok nyilatkozni - abszolút kultúráltak , képesek felfogni,hogy az államuk 99%-ban a túrizmusból él. Mindenhol normálisak és segítőkészek voltak - bejártam Floridát Jacksonville-től Key West-ig ,de pont Miamiban nem töltöttem el egy egész napot sem.
2012. máj. 8. 02:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 16 éves vagyok,de 8 éves koromtól Miami mellett,Fort lauderdalen élünk. Teljsen normálisak a túristákhoz,sőt kimondottán szeretik őket. Ha bármiben segítségre szorulsz

mindenben igyekszenek segíteni. A szállodákról nem tudok nyilatkozni,de biztos,hogy ott is kedvesek és segítőkésszek. Bármit szertnél még tudni szívesen válaszolok.

Barbi. :)

2012. máj. 19. 03:41
 3/3 anonim válasza:
Miamiban voltunk 9napot,nagyon rendesek az emberek,a szálloda nagyonjóvolt bejártuk a környéket Key West,Everglades,Orlando nekem csak JÓ tapasztalataim vannak Floridábol,de tudni kell Miami környékén sok kifejezetten amcsi nincs,inkább csak a bevándorló mexikóiak,dél amerikaiak,kuba,haiti stb.. de nekem ezis nagyon bejött.
2012. szept. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Koraszülött babák anyukái a ti babáitok a náthából mikor gyógyult ki? h tudnék rajta segíteni? NINCS láza! Elsősorban tapasztalatok érdekelnének.

A kislányom most múlót egy hónapos és 36hétre született,sajnos náthás lett és hiába szívom az orrát még mindig eléggé tele van.3napja voltunk orvosnál aki adott orrcseppet is,de szerintem nem akar javulni. de azt is elismerem h engem lehet h jobban megvisel a dolog...

Nyuszisok! Ivartalanításról tapasztalatok? Elsősorban bak nyuszisok.

Miben változott a viselkedése?Nem túl kockázatos?Igazából minden érdekel ezzel kapcsolatban. Ha esetleg valaki egri,vagy tud itt jó orvost és leírná a nevét azt megköszönném.:)

Mélyk keretrendszer a legjobb?

elsősorban tapasztalatok érdekelnének. Illetve a smartyt mennyire éri meg használni. Pl megtérül -e nagyon nagy látogatottságú oldalaknál?

Nemvárt után hányadik napig van még remény pozitív tesztre? Elsősorban gyakorlati tapasztalatok érdekelnének.

Láttam ma egy nemvárt után 2 nappal negatívat tesztelős kérdést - nekem (ha 28 napot veszek, de inkább 26-27 napos ciklusaim szoktak lenni) ma késik 3. napja, több mint egy hete erősen szúr az alhasam és a petefészkek, eddig minden teszt negatív. Van köztetek olyan,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!