Magyar igazolvánnyal ingyen lehet utazni pesten a metrón, villamoson is?
Figyelt kérdés
febr. 24. 13:08
2/25 anonim 

válasza:

válasza:Tudtommal az csak vonatra meg Volánra jó.
3/25 anonim 

válasza:

válasza:Es evente 12 napra ervenyes, vagyis atlag havonta egy (1) nap.
4/25 A kérdező kommentje:
igen azt tudom hogy évi 12 napra érvényes
febr. 24. 14:23
5/25 anonim 

válasza:

válasza:Csak a MÁV - Volán jaratokon van ingyenes utazas, évi 12 alkalommal
A BKV-ra nem érvényes
A HÉV-et a MÁV uzemelteti, arra talán érvényes, de nem tudom
6/25 anonim 

válasza:

válasza:#5 Budapesten belül a HÉV a BKK tarifarendszerébe tartozik, ott a Magyar igazolvány nem biztosít kedvezményt.
7/25 igazadvan 

válasza:

válasza:Oké, ez nekem új, nem nyugdíjas felnőtt magyar állampolgárként én is jogosult vagyok ilyesmire?
9/25 anonim 

válasza:

válasza: 10/25 igazadvan 

válasza:

válasza:#9 oké, sejtettem, csak mostanában a kérdezők nem képes kiírni ilyen alapvető infókat :) Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
A siófoki nagystrand közelében mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal lehet valahol ingyenesen parkolni?
Nem igazán találtam erről infót az interneten. Lehetséges, hogy mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal is fizetni kell a parkolásért, ha a siófoki plázsra tervezünk menni fürdeni?
Parkolási igazolvánnyal (mozgásában korlátozott személynek) bárhol ingyen parkolhatok, ahol fizetős övezet van?
Vagy csak kizárólag a táblával vagy útburkolati jellel jelzett területen?
Elmúltam 65 éves, úgy tudom hogy tömegközlekedési eszközökön ingyen is utazhatok. Milyen eljárásban valósíthatom meg ezt a kedvezményt?
Elég-e igazolni a vonaton, autóbuszon egy személyi igazolvánnyal az életkoromat?
Pécset 90% igazolvánnyal utazhatok ingyen?
( helyi járaton? )
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!