Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Igaz hogy idén teljesen üres...

Igaz hogy idén teljesen üres a Balaton?

Figyelt kérdés
Itt vagyok Balatonfenyvesen főszezon közepén és kihalt minden. Tavaly a hatalmas strandján a falunak délelőtt 11kor már nem volt egy törölközínyi hely. És akkor sem volt annyira meleg.
júl. 21. 20:29
 1/10 igazadvan ***** válasza:
89%
Akkor a dugó is megszűnt? Mert erős a gyanúm, hogy ha jövő szombaton megindulok Pest felől, akkor Siófokig ugyanúgy dugó lesz a pályán, mint ahogy szokott.
júl. 21. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem, de én is úgy vettem észre, mintha kevesebben lennének.

Valószínűleg a forint erősödése miatt végképp versenyképtelenek lettek a kapzsi féreg balatoni vendéglátósok.

júl. 21. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, hatalmas tömeg eddig nem volt.

De ez pont jó így.

júl. 21. 23:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeles, felhős, esős és mellé nem túl meleg idő van, ráadásul a hét közepe. Nem mindenki tud szabira menni és ha ilyenkor, ilyen időben véletlen pont tömeg van, az nem általános jelenség. Eleve hétvégén szokott csak olyan igazi heringparti lenni, de a rossz időjárás még abból is vissza tud venni.
tegnapelőtt 05:28
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__1324570..

Nemrég még Balatonbogláron meg Badacsonyban voltál... Nem lenne egyszerűbb egyetlen kérdésben leírnod az összes balatoni települést?

tegnapelőtt 07:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott vagy a Balatonon, akkor látod a saját szemeddel. Miért kérdezed meg itt?
tegnapelőtt 09:03
 7/10 A kérdező kommentje:

5-ös azt a kérdést nem én írtam ki, nyugodtan kérdezd meg a moderátorokat.

Ezek szerint más is ezt tapasztalja.

tegnapelőtt 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Több videót is láttam hogy kevesen vannak.

Nyilván a vízállás is közrejátszik.

De a Balaton már csak hétvégén telik meg.

tegnapelőtt 13:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tapasztaltam hogy kevesebben lennének. Hétköznap valóban nincs heringparty a vonaton, korábban simán kifogtam ilyet, de hétvégén ugyanolyan mint volt, nem mellesleg a vonat késik, a busz amire átszállnék róla meg hamarabb elmegy. De amúgy igen, az erős forint közrejátszhat, itt lenne az ideje árat csökkenteni, mert nem lesz ennek jó vége.
tegnapelőtt 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Drasztikus árcsökkenést ne várjatok. Rövid a szezon és ez eléggé korlátozza szolgáltatók jövedelmét. Simán be fog zárni egy csomó hely. Ez sem lesz tragédia. Lehet inkább a luxus, a drágább helyek fognak túlélni, a tömegturizmus meg átmegy máshová.
tegnapelőtt 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Írnátok olyan magyar településeket, amelyek teljesen máshol találhatóak, mint a nevükben szereplő földrajzi név?

Például Hévízgyörk teljesen máshol van, mint Hévíz, illetve a Balaton nevű település sem a Balatonnál található, hanem Heves megyében.

Augusztus 20 után tényleg "teljesen" üres a Balaton part/környéke?

Úgy látom jön a hidegfront de csak vasárnap lesz jelentősebb a lehűlés. Pont úgy alakult, hogy most hétvégén tudunk elmenni egy kicsit csobbanni (ha az idő engedni fogja.) Tényleg igaz, hogy huszadika után már alig lehet valamit csinálni és a legtöbb hely bezár? (Siófok környéke)

Mondanátok nekem olyan településeket, amik kifejezetten a Balaton mellett vannak?

Lehet teljesen lepukkant kis község is, csak egy település név kell, ami pont a Balaton partján, a víz mellett van. Na?

A Balaton körül (teljesen mindegy, hogy hol) ki milyen jó éttermet, étkezési lehetőséget tud ajánlani, amit feltétlen érdemes kipróbálni?

Egyszer már volt egy pontosan ilyen kérdés, mi több, általam, de ugyanazt kiemelni már nem tudtam, ellenben válaszokra meg szükségem lenne. Köszönöm mindenkinek.

A Balaton körül (tehát teljesen mindegy, hol) ki milyen jó éttermet, étkezési lehetőséget tud ajánlani, amit feltétlen érdemes kipróbálni?

Körbebiciklizős túra készül, és ha van olyan hely, amit érdemes kipróbálni, szívesen fogadnám. Köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!