Igaz hogy idén teljesen üres a Balaton?

válasza:

válasza:Nem, de én is úgy vettem észre, mintha kevesebben lennének.
Valószínűleg a forint erősödése miatt végképp versenyképtelenek lettek a kapzsi féreg balatoni vendéglátósok.

válasza:Hát, hatalmas tömeg eddig nem volt.
De ez pont jó így.

válasza:

válasza:www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__1324570..
Nemrég még Balatonbogláron meg Badacsonyban voltál... Nem lenne egyszerűbb egyetlen kérdésben leírnod az összes balatoni települést?

válasza:5-ös azt a kérdést nem én írtam ki, nyugodtan kérdezd meg a moderátorokat.
Ezek szerint más is ezt tapasztalja.

válasza:Több videót is láttam hogy kevesen vannak.
Nyilván a vízállás is közrejátszik.
De a Balaton már csak hétvégén telik meg.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Például Hévízgyörk teljesen máshol van, mint Hévíz, illetve a Balaton nevű település sem a Balatonnál található, hanem Heves megyében.
Úgy látom jön a hidegfront de csak vasárnap lesz jelentősebb a lehűlés. Pont úgy alakult, hogy most hétvégén tudunk elmenni egy kicsit csobbanni (ha az idő engedni fogja.) Tényleg igaz, hogy huszadika után már alig lehet valamit csinálni és a legtöbb hely bezár? (Siófok környéke)
Lehet teljesen lepukkant kis község is, csak egy település név kell, ami pont a Balaton partján, a víz mellett van. Na?
Egyszer már volt egy pontosan ilyen kérdés, mi több, általam, de ugyanazt kiemelni már nem tudtam, ellenben válaszokra meg szükségem lenne. Köszönöm mindenkinek.
Körbebiciklizős túra készül, és ha van olyan hely, amit érdemes kipróbálni, szívesen fogadnám. Köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!