A Balaton haláltusáját vívja?
Voltam ma este B.Bogláron, és csak lézengtek az emberek, nagy élet nem volt. Jó, egy idő után elkezdett esni, de addig sem volt semmi extra.
Két hete az északi part egyik legfelkapottabb helyén, Badacsonyban voltam, ott sem tapasztaltam mást, sőt, az szinte kihaltabb volt. Egy átlagos (=nem Laposa, de nem is a folyóbor decijét 300 forintért áruló) borászatban egyedül fogyasztottam.
Amikor 20-25 éve mentem családdal nyaralni gyerekként, egész másra emlékszem, és HÉTKÖZNAPOKON. Emberundorom volt, amióta eszemet tudom, utáltam az egészet, mert tele volt Boglár, Badacsony meg a többi hely is, ahol voltunk. A mai embermennyiséggel viszont egészen elviselhető lett volna számomra mindez.
Ha jól látom a helyzetet, mi ennek az oka, és mik a megoldási tervek, vagy mire kell felkészülni? Ha nem látom jól, mi lehetett az oka, hogy hétköznap kétszer is pangást tapasztaltam?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék valami elfogadható érvet hallani a távolságon kívül, hogy mért érdemes a Balatonra menni és nem Horvátországba vagy más tengerparti helyre. Mert nekem csak csalódást okoz a sok mocsok, a szemét, a bűnözés, a csapnivaló minőségű kaja, az aránytalanul drága...
Bárhol a balaton körül, ahol 6 személyre 2 sátorra max 20000et fizetnénk
Olyan helyeket keresek, amik a Mosonmagyaróvár-Győr-Veszprém vonalon vannak, és szívesen látnak bicikliseket. Ezen kívül a Balaton körül keresek még kempingeket, ha tudtok jó helyeket, kérlek megírjátok? Illetve Komárom-Esztergom megye nyugati részén szállnánk meg...
Nézegetem a Balaton környéki airbnb szállasokat, önálló apartmanok, üdülőházak... és olyan árakon kínálják a lepukkant, közös fürdős szállásokat, aminek harmadából ciprusi utazást szervezek. Itt elment mindenkinek az esze? Szardíniai újépítésű lakás olcsóbb egy hétre,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!