Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Most akkor mennyi a vonatjegy...

Most akkor mennyi a vonatjegy ára?

Figyelt kérdés
Nem tudom értelmezni amit a MÁV oldalán(elvira.hu) írnak, remélem valaki segít. Szóval júliusba megyünk VOLT fesztre Sopronba, Budapestről, 2-en, és mindketten diákok vagyunk. Akkor elvileg 50% kedvezménnyel utazunk. Van a MÁV oldalán egy táblázat, ahol kilométerenként van megadva mennyi a jegy (50% kedvezménnyel együtt) és úgy kb. 1700 Ft az odaút. Viszont találtam egy kalkulátoros MÁV oldalt(elvira.mav-start.hu) ahol beírod honnan hova mész,plusz kiválasztod h 50%os jegyet írjon. Úgy pedig 3000 Ft körüli az odaút. Most akkor melyik az igazi ár?
2013. máj. 12. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy milyen vonattal mentek, de amúgy 2100 és 2800 Ft között van / irány/fő, azaz kettőtöknek oda-vissza legjobb esetben 8400, de ha Inter City-vel akartok menni, akkor több.
2013. máj. 12. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Május 15-től drágulnak a vonatjegyek ("pótdíj" mindenre, ami nem személyvonat), tehát mindenképpen állítsd át a dátumot, ne a mai nappal nézd.
2013. máj. 12. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Viszont ha neten veszed akkor júniusig nem kell fizetni az új extra díjat.
2013. máj. 12. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Sopronba Győrnél megtörik az utazás, lévén ott GySEV területre lépsz. Onnan újraindul a számláló.
2013. máj. 12. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:

"Sopronba Győrnél megtörik az utazás, lévén ott GySEV területre lépsz. Onnan újraindul a számláló."

És tényleg... :O

Ez mindig így volt? Vagy csak a mostanság jellemző burkolt áremelések része ez is? Jó pár éve mentem már arra, akkor nem vettem észre ilyet. De lehet, csak nem figyeltem fel rá...

2013. máj. 12. 21:30
 6/7 A kérdező kommentje:
GySEV terület? Ez mit jelent?
2013. máj. 14. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ez mindig így volt? "

Mindig. MÁV-GySEV átmenetben mindig tört menetdíjszámítás volt érvényben.

2013. máj. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!