Adanába van egyenes járat átszállás nélkül? Melyik a legbiztonságosabb járat?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eddig egyszer-kétszer repültem, nagyon rég volt. Hogyan működik az átszállás, ha az átszálló reptéren (Frankfurt) még 8,5 órát kell várakoznom, mivel csak akkor van csatlakozás. Kiadják a poggyászt? Gondolom, ilyenkor hiába figyelem a transfer táblát.
Egyedül fogok repülni és ráadásul átszállással. Hogy néz ki egy átszállás, mi történik ez alatt?
A nagybátyámat fogom hamarosan meglátogatni, aki az USA-ban él. Nem először repülök mivel már a szüleimmel jó pár éve elutaztunk hozzá, de egyedül most először fogok, és egy kicsit izgulok. Főleg a repülőrereken való tájékozódás és az átszállások miatt mert oda és...
Hétfőn utaznék Amerikába de Párizsban kell átszállni. Szerintetek nem lesz gond?
Olvastam, hogy ha átszállójegye van az embernek, akkor viszik a csomagját automatikusan, de akkor is, ha hosszú az idő (14 óra) az átszállásnál? (Lehet, hogy társaságtól is függ - én konkrétan az AirBaltic-ra gondolok) Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!