Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Adanába van egyenes járat...

Kerubin kérdése:

Adanába van egyenes járat átszállás nélkül? Melyik a legbiztonságosabb járat?

Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
nincs, de ennek magad is utánajárhattál volna, ha tudnád használni az internetet.
2014. aug. 3. 18:07
 2/2 A kérdező kommentje:
De kedves vagy ,köszi
2014. aug. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan működik az átszállás, ha 8,5 órás a várakozási idő?

Eddig egyszer-kétszer repültem, nagyon rég volt. Hogyan működik az átszállás, ha az átszálló reptéren (Frankfurt) még 8,5 órát kell várakoznom, mivel csak akkor van csatlakozás. Kiadják a poggyászt? Gondolom, ilyenkor hiába figyelem a transfer táblát.

Hogyan működig egy átszállás?

Egyedül fogok repülni és ráadásul átszállással. Hogy néz ki egy átszállás, mi történik ez alatt?

Hamarosan az USA-ba utazom egyedül. Milyen tanácsokat, tippeket tudnátok adni az utazással, előkészületekkel, repülőtérrel kapcsolatban?

A nagybátyámat fogom hamarosan meglátogatni, aki az USA-ban él. Nem először repülök mivel már a szüleimmel jó pár éve elutaztunk hozzá, de egyedül most először fogok, és egy kicsit izgulok. Főleg a repülőrereken való tájékozódás és az átszállások miatt mert oda és...

Párizsban a sztrájk miatt el tudok menni Magyarországról Amerikába? (Párizsban átszállás)

Hétfőn utaznék Amerikába de Párizsban kell átszállni. Szerintetek nem lesz gond?

Ha átszállással utazunk, és a repülő megérkezik x helyre kora este, és a következő indul reggel, akkor a csomagot automatikusan átteszik a következő...

Olvastam, hogy ha átszállójegye van az embernek, akkor viszik a csomagját automatikusan, de akkor is, ha hosszú az idő (14 óra) az átszállásnál? (Lehet, hogy társaságtól is függ - én konkrétan az AirBaltic-ra gondolok) Előre is köszönöm a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!