Beengedhetek másokat a szállásra, ha csak magamnak foglaltam?
Figyelt kérdés
Ha foglalok 1 személyre magamnak szállást valamilyen hotelban 1-2 éjszakára, az megengedett, hogy utána fogadjak oda ismerőst, aki nálam időzik egy pár órát a lakhelyemen? Maradhat-e akár éjszakára is?
Vagy ilyet nem szabad, mert csak 1 főre lett fizetve? Be sem engedik? Vagy nem az számít hogy hány főre lett fizetve, hanem a szoba amit kivettem, annak az ára ennyi, és mindegy mennyi ember van benne?
2022. márc. 18. 15:07
11/13 anonim válasza:
Többnyire nem foglalkoznak vele, ha meglátogat a szobádban néhány vendég -kivéve ha túl hangosan buliztok.
Ha észreveszik, hogy ott aludt(ak), akkor viszont felszámolják.
Jártam így. A vendég nem akart éjszaka hazakocsikázni és ott aludt. Másnap felszámolták a különdíjat.
13/13 anonim válasza:
"fogadjak oda ismerőst, aki nálam időzik egy pár órát"
🍸👉👌🚬 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!