Sopronba el tudnék látogatni egy hétre?
Tavaly is terveztem és nem jött össze mert szerintem már későn kezdtem nézelődni az időpontok ügyében.A Rita szállót választottam mert 2019-ben is ott voltunk és jó helynek bizonyult,de valahogy nekem nem jött össze a foglalás idén se,mert januárban már elkezdtem figyelni és az augusztusi hetekre végig foglaltat jelzett mint egy rossz telefon.
Szóval ha valaki tud OLCSÓ de mégis normális szállást egy egész hétre (Augusztus 4-10) ami nem szállodát meg Hotelt jelent mert nem most jöttem a Vágó Pistától...Százezreim nincsenek egy éjszakára.Mivel a bringázás lenne a legfontosabb része az egész hétnek úgy kéne a szállás hogy bringát is biztonságban tudjam tárolni amíg alszok...Kulcsosházra gondoltam vagy kollégiumra de a Ciklámen faházsor úgy tűnik hogy nem működik,koleszokban meg nem bízok...de ha más nincs az is jó csak legyen,elvileg nem drága. Amire szükségem van...A bringát tudjam tárolni valahol, a kütyüimet tölteni (telefon,kilométeróra,bringalámpák,hangszóró,fényképezőgép,fejkamera) , vizesblokk,egy kisebb hűtő,ahova a hideg kaját berakom,és egy ágy ahol pihenhetek.
Kicsit bejárnám a várost, Aztán eltekernék A közeli településeket meglátogatva meg vissza, Ha sikerülne akkor körbetekerném a Fertő tavat is. (A Balaton már megvolt kétszer).
Szóval nappal nem is igazán lennék ott a szálláshelyen kivéve ha olyan kánikula lesz hogy ki se lehet mozdulni...de a várost akkor is látni akarom.
Pécsi állampolgár lennék és szeretnék egy kicsit körülnézni ott a kisalföld és a hegyek határán...vagy a határON.Azt nem tudom hogy Bécsbe le lehet-e jutni bringával,mert anno autóval voltunk...de ha lehet akkor azt is megkockáztatnám...hátha nem lőnek agyon...nagyon.
HA tud valaki segíteni vagy tudja biztosítani a feltételeket akkor azt nagyon megköszönöm!

Hát ha most májusban mennél, lenne szállás egy hétre összesen 91 euróért. Augusztus 4-10 biztos, hogy a legdrágább időszak. 220 eurónál olcsóbbat nem talaltam, de hát €220 hat(6) éjszakára a mai világban szerintem kib*szott olcsó.
Keress rá a májusi időszakra és ha megvan a 91 eurós, hívd fel, hogy mit tud ajánlani augusztusra. De hát főszezonvan akarsz menni...

5: Amúgy nem teljesen, sok helyen vannak jó áron. Még a Balatonnál is. Például előző évben utolsó hónapban találtam jó balatoni szállást, nem tudtunk elmenni, bent hagyta a foglalómat a tulaj, most még tavasszal ahhoz viszonyítva is vannak olcsóbbak. Tény, hogy ő is felemelte. Akármi lehet az oka, többen rongáltak vagy bogarat vittek be és kára keletkezett.
De Sopron nekem sajnos előnytelen lett. Hosszú vonatút után és bőrönddel nem szeretem azt, hogy még helyi közlekedéssel menjek szállásra. Mindegyik szélen van.

6+
Kivétel Miskolc-Tapolca, mert Miskolc túl nagy és ott "muszáj".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!