Egy négycsillagos szállodában hogyan illik öltözni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Arról fogod megismerni a sznobot, hogy túlöltözi magát.
És arról a többi embert, hogy lemegy vacsizni például ahogyan kedve tartja.
Tudod barátom, te fizetsz...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha van valami rendezvény, pl. karácsonyi ünnepi vacsora, akkor arra ok ha csinosabban mentek, különben elég a hétköznapi viselet.
Etikettnél nem tudom mirre gondolsz, de kb. mint amikor elmész egy sima étterembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Szombat reggel indulok, csak vasárnap délután érnék vissza. Most szeretném a jegyeket megvenni, meg kellene kérdeznem?
Nem fognak furán nézni rám,ha rövidnadrágban/szoknyában (nem p*csagatya,de rövid) vagyok és ujjatlan fölsőben?
Láttam egy Hungarikumos ajándékcsomagot és arra gondoltam, hogy vihetnénk a szállásunk tulajának.
Tudom, hülye kérdés. Megyek el ilyen diákcsere programra, ahol közös zuhanyzó van. Szal pl hogy megy oda az ember? Levetkőzve, törölközővel, esetleg ott vetkozik le? Utána mit húz fel? Nem "leskelődnek" az emberek (takargatni kell?)? Hogy megy ez pontosan? Méga soha sem voltam ilyen helyen.
Úgy néztem, hogy mindkettőnek ugyanannyi a minimum ponthatára, ezt így akkor nem értem... :/ Ha eléri a négycsillagos ponthatárt, miért akarna háromcsillag superior lenni? o.O
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!