Mi a teendő, ha elromlik a számítógép és nem tudok a NAV felé számla adatokat jelenteni ?
Kézi számlát ugye tudok kiállítani, de hogyan küldöm el a NAv rendszerébe ?
Azon kevesek közé tartozom, akik nem használnak okos telefont.

válasza:

válasza:Micsoda szerencse, nálunk az óvó néni épp a falu informatikusa.
Végre valami hasznos válasz....
:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ezeknek valami fázisuk van Annyit tudok hogy a VRM a proci magoknak biztosít áramot. És a többi mit csinál?
1 batyuzó 2 kékcedulas választasok 3 egyparti diktatura 4 lakosságcsere egyezmény 5 újraszlovákosítas
Belenéztem a gépem rendszerinformációiba, és a következőket találtam: Telepített fizikai memória: 4,00 GB Teljes fizikai memória: 3,20 GB Szabad fizikai memória: 884 MB Teljes virtuális memória: 8,04 GB Szabad virtuális memória: 5,05 GB Lapozófájl mérete: 4,84...
PCI-Express 16x PCI-Express 16x 3.0 PCI-Express 16x 2.0 PCI-Express 8x PCI-Express 4x PCI-Express 1x Sima PCI csatlakozó Ha jól tudom a (pl. 16x) a foglalat hosszát jelenti és a videókártya kerül ide. Akkor mi a 3.0, 2.0 és mi kerül pl. a sima PCI ba, vagy az 1,4,8x be?
Nemsokára szeretnék venni egy laptopot, de minél jobbat, ugyanis játszani is szeretnék rajta. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a processzorok, ram-ok meg ehhez hasonló turpisságok mit jelentenek? Semmit nem tudok szinte a gépekről és ezen változtatni akarok. Minden ehhez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!