Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » 2011. évre lehet egyszerre...

2011. évre lehet egyszerre érvényesíteni az adójóváírást és a családi adókedvezményt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne?

Annyi a korlát, hogy nulla forintnál kevesebb adó nem jöhet ki.

2012. márc. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet érvényesíteni most az adóbevallásban a gyerek után járó adókedvezményt 2011-es évre visszamenőleg?

Év közben csak 7000 Ft-ot kértem havonta a kislányomra és most az adóbevallásnál nem tudom hová, mit kell/kellene írnom, hogy a maradék 3000 Ft-ot megkapjam.(maximum GYED-et kaptam végig 2011-ben. Az OEP által kiadott adatlapon a "Nyilatkozat alapján érvényesített...

Hol tudom érvényesíteni az előző évre a családi adókedvezményt?

Van 3 gyermekünk és szeretném megkérdezni ,hogy hol lehet érvényesíteni a gyermekek után járó adókedvezményt a 2011es évre visszamenőleg? Nem kértük akkor mert levonták volna a párom előző házasságából való 2 gyermekre. Kell külön nyomtatvány ha igen honnan ,vagy majd...

Tavaly dolgoztam am könyvvel a 0953 ny nyomtatvány 2, oldalán lévő "milyen adókedvezményt kíván érvényesíteni?

Alkalmimunkavállalalói történő foglalkoztatás kedvezmánye? Be kell x-elni? Ez mit takar?

Ha tavaly dolgoztam am könyvvel az adó bevallásnál be kell x-elni azt a részt ahol kérdezikˇ"milyen adókedvezményt kíván érvényesíteni"?

Alkalmi munkavállalói könnyvvel történő foglalkoztatás kedvezményét? Igennel kell válaszolni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!