A nem ÁFA-s cégeknek is kell regisztrálni a NAV Online Számla oldalára?

válasza:

válasza:Elméletileg még nem. De ha átléped a bevételi határt és amiatt már áfás számlákat kell kiállítanod ami elérheti áfa szempontjából a 100 ezret arra az esetre jó ha már most előre regisztrálsz.
Ha kézi számlatömböt használsz akkor is jó ha regisztrálsz és a nav ingyenes online számlázó programját használod. Ez olyan mint a többi online számlázó program csak biztos hogy ingyen lesz később is és megszűnni sem fog (egy cég megszűnhet vagy fizetőssé teheti de a nav ezeket nem fogja mert alanyi jogon biztosítja mindenkinek).
Kapcsolódó kérdések:
Cég már nem csinálja meg. Próbáltam regisztrálni a nav oldalára de valami e személyit kér. Mi a bánatért kell ezt így megcifrázni? Hogyan tudom ezt az egész dolgot legegyszerűbben elintézni?
csak bemegyek egy olyan boltba ahol lehet kapni és veszek egyet? Kell regisztrálni? Adatokat megadni?
Hogy irjam hogy jo legyen?
itt a link de nem tudom hogy kell ha ti esetleg tudjátok légszi írjátok le
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!