OTP bonus hitelkártyások! ez így hogy működik ?
Figyelt kérdés
hitelkeretem 440.000 ft .szóval volt a kártyámon 380.000 tartozás , ebből befizettem 280.000 ftot. a maradék 100.000 ftot csak pár nappal később tudom visszafizetni. mikor tudom felhasználni a befizetett összeget is? ha az összes tartozást rendezem, vagy ettől függetlenül is ? köszi !2021. jún. 14. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Hitelkártyás vásárlás kínából?
Ha a jól ismert kínai webáruházból hitelkártyával vásárolnék, arra is jár az 1%-os visszatérítés?
Hitelkártyás vásárlás összegét hogyan tudom átutalni OTP-nél?
Automatikus átutalásra volt állítva, de azt most leállították.
Olyan oldalon, ahol egyedül hitelkártyás fizetésre van lehetőség lehetőség van fizetni Otp junior bankkártyával?
Például Flixbus oldalán hitelkártyás fizetésre van csak lehetőség az interneten. De csak Otp junior bankkártyával rendelkezem. Engedélyezné a kifizetést vagy elutasítana, mert nem HITELKÁRTYA?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!