Miért nem kaptam még meg a júniusi Diákhitel1 összeget?

válasza:

válasza:Annyira irritálnak az olyanok mint az utolsó válaszoló, én rákerestem és nem találtam ilyen kérdést.
Ha valami nem tetszik nem kell ide pofátlankodni. Foglald el magad mással.

válasza:Micsoda? Mit nem találtál?
www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek
Szó szerint itt, ahol most a te kérdésed van legfelül itt van még az 1. oldalon két ilyen kérdés.
www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek __banki-ugyek-kamat-hitel__11198918-masnak-sem-utaltak-meg-a-dikhitelt
www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek __banki-ugyek-kamat-hitel__11198841-jar-meg-a-diakhitel

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma adtam le, mennyi idő múlva várhatom az összeget?
Valaki tudja esetleg ennek a dátumát? Vagy esetleg újra megkell ígényeljem?
Október 15-én megkaptam a kért összeget, majd 20-án emeltem az összegen, és az lenne a kérdésem, hogy a különbözetet novemberben vagy decemberben utalják? Előre is köszönöm!
Eddig 70 ezret kaptam havonta mert ennyi volt megigényelve, de a koronavírus miatt kirúgtak az állásomból, és azóta se találok munkát, pedig számtalan helyre adtam már be eddig pályázatot. Hol tudom elintézni hogy ne havi 70, hanem mondjuk 100-at folyósítsanak..?
70.000-et szeretnék például igényelni egy új telóra, de júniusra megkapom fizum teljes összegét, akkor befejezhetem júniusban a kamatozást úgy, hogy visszafizetem a teljes összeget+még néhány ráadás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!