Mernétek kölcsön adni a testvéreteknek? 2 milliót?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 10:34
1/10 anonim válasza:
Igen, mert ismerem, és tudom, hogy az utolsó petákig megadná.
2/10 anonim válasza:
Mondjuk ismerni kellene ehhez a testvért is: pl. ha alkoholista, akkor biztosan nem.
Amúgy meg, ha megbízható, igen, közjegyző előtt, hivatalosan szerződéssel kölcsönadva.
3/10 anonim válasza:
Igen, megbizhato orvos, amugy meg testvernek csaladnak az ember nem kolcson ad hanem neki ad. Nem varja vissza... Legalabbis en igy gondolom
4/10 anonim válasza:
Én tudom, hogy nem kapnám vissza, ezért ha adnék, úgy adnék, hogy nem is várnám vissza.
5/10 A kérdező kommentje:
Neki adnál 2 milliót? Igen gazdag lehetsz.
2021. okt. 26. 11:14
6/10 anonim válasza:
A testverem nem az a tipus aki csak ugy kolcson kerne, senki se olyan a csaladba. Szal ha valaki ker akkor nagy gaz van.... Az h ki mennyire gazdag eleg relativ
7/10 A kérdező kommentje:
Két három millát nem kell megadni, akkor gazdag vagy. Mert egy tizest, huszast nem kell, az oké.
2021. okt. 26. 14:40
8/10 anonim válasza:
Ha nekem nem hiányozna az a pénz egy darabig, akkor igen. Igaz nem a legjobb a kapcsolatunk a testvéremmel, de ilyen szempontból nem félnék, hogy nem adja vissza. Vagyis biztos benne lenne az akarat, hogy visszafizesse, már csak büszkeségből is, mert olyan típus, aki nem szeret tartozni senkinek, de ha nem tudná, az más lenne. Mondjuk nem lenne munkája, és bevétele, akkor ő is kínosan érezné magát, ha nem tudja visszafizetni.
9/10 anonim válasza:
Persze adnék hugomnak.
Èn se kérném vissza.
10/10 anonim válasza:
Egyet megtanultam sok-sok év alatt, kölcsönt csak olyan embernek adok, legyen ez barát, üzlettárs, vagy rokon, akiről biztosan tudom, hogy vissza tudja adni és ez alatt nem csak a szándékot értem. Pl. nem csak azt nézem, hogy megbízhatónak tartom, hanem tudom, hogy csak pillanatnyilag van szükséges a pénzre, mert amúgy van vagyona, ingatlana, csak épp valamilyen likviditási okból van most szüksége a pénzre. Ilyen alapon pármikor adnék kölcsön a testvéremnek, a szüleimnek is, mert ők amúgy jól állnak anyagilag és vannak olyan barátaim is, akiknek szintén gondolkodás nélkül adnék, mert nekik is csak olyan miatt kellhet, ami ideiglenes, de nem adok kölcsön olyannak, akinek pl nincs saját lakása, el van adósodva és a pénz megélhetésre kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!