Az OTP milyen belső szabályzatra hivatkozva utasithat el személyi kölcsönt?

válasza:

válasza:

válasza:Nem is gondolnád, hogy milyen sok dolgot lefed a belső szabályzatra vonatkozó elutasítás.
Eleve idi.ta az az ügyintéző, aki megmondja, hogy belső szabályzat alapján lett elutasítva az igénylés.

válasza:Nem celjuk hogy valtoztass rajta. Ezert nem mondják el.
Ha pl sokat koltesz szerencsejatekra es dohanyboltban és látják esetleg hogy fuggo vagy akkor megis hogyan gondolhatna hogy megvaltozol? Megigered? Ez nekik eleg lenne? Nyilvan nem. Es ugye ok sem tilthatjak neg hogy kartyaval fizess lottozoban vagy dohanyboltban.
Ez csak egy fiktiv pelda.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most töltöttem ki egy tesztet a gèpen. 39/F
Elinditom az igénylést. Először engedélyezi, kitoltok mindent majd a következő biralatnál elutasitva. Milyen okai lehetnek? Beszéltem telefonon egy OTP-s hölggyel aki azt mondta hogy nem látja az okát hogy mi lehet.
ugyanis ha az erre vonatkozó belső szabályozást nem bocsájtották a munkavállaló részére akkor nekem tudnom kellene "fejből" hogy mennyi a kihordási idő? vagy akkor első perctől kezdve az én tulajdonom? NEM védőruha, munkaruha. rendelkezhetem-e sajátomként vele?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!