Miért írja ezt az OTP netbank személyi kölcsön igénylésekor?
Sajnálattal értesítünk, hogy hitelkérelmedet az érvényben lévő belső szabályok alapján nem áll módunkban engedélyezni.
Egyszer már vettem fel személyi kölcsönt online akkor semmi probléma nem volt, egy órán belül a számlámon volt a pénz és már rég ki is fizettem. De most egy hónapja próbálkozok fel venni egy kisebb összeget aminek még csak nem is magas a törlesztője és állandóan ezt írja. Személyes ügyintézéssel se sikerült…

válasza:

válasza:Azért írja ki, mert rendszerük szerint nem vagy hitelképes.
Bejelentett fizetésedhez képest túl magas az igényelt összeg? Van egyéb tartozásod? Tiltólistás vagy? Visszakövethető, hogy szerencsejátékozol? Túl idős vagy? Kevés időt töltöttél jelenlegi munkahelyeden?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy ha eddig OTP-s számlám volt, amit Netbank nélkül használtam, SMS értesítésekkel a vásárlásokról és most nyitnék Netbankot a fiókomhoz, akkor az eddigi tranzakciókat is mutatná a Netbank vagy csak attól az időponttól, hogy megnyitottam a Netbankot?
Amit a netbankba kell beirni bejelentkezeskor. Mi lehet az oka hogy ezt kulonosen keri?
Fontos lenne belépnem a netbankomba, de nem tud csatlakozni a mobil alkalmazás és böngészőből nézve az OTP teljes honlapja is elérhetetlen. Másnál működik, csak nálam lenne a hiba? Vagy teljesen letérdelt most az OTP internetes hálózata, mintha levágták volna az...
Abszolút nem logikus a rendszerük... letöltöttem telefonra az alkalmazást és regisztrálni szeretnék, ahol kéri az azonosítom, a számlaszámom és a jelszavam... na de ha nincs még fiókom honnan lenne jelszavam? Valaki tudna segíteni, hogy mit rontok el?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!